Hitre spojke za zrak za povezovanje ali ločevanje naprav


Hitre spojke za zrak so namenjene hitremu povezovanju ali ločevanju naprav. Razlikujejo se glede na velikost in namembnost. Hitre spojke so sestavljene iz moškega in ženskega dela, priklop in odklop z njimi pa je enostaven – za priklop hitre spojke potisnemo moški v ženski del, pri odklopu pa sprostimo varovalo na ženskem delu. Hitre spojke za zrak omogočajo delo oziroma priklop cevi pod visokimi tlaki. Ločimo tudi med visokotlačnimi spojkami, hitrimi spojkami za cevi, vrtljivimi spojkami ter spojkami s posebnimi priklopi, med katere spadajo kompresorske spojke po standardu DIN 3489, kompresorske spojke po standardu DIN 3238, GEKA spojke, Kamlok in Festo hitre spojke ter druge.  

 

PREVERITE TUDI PNEVMATSKE CEVI


Hitre spojke v podjetju S3C


V katalogu podjetja S3C najdete veliko izdelkov za potrebe hidravlike, med njimi različne hitre spojke za plin in vodo, hitre spojke za zrak, šivne cevi, brezšivne cevi, tesnila za hidravliko, tesnilno maso za vodo tesnilne trakove in druge izdelke – vse na enem mestu. To pomeni, da prihranite na času, saj vam posameznih produktov ni potrebno iskati po različnih trgovinah, prelistati je potrebno le naš obširen katalog izdelkov. Hitre spojke za zrak in ostali proizvodi so najvišje kakovosti uveljavljenih proizvajalcev za področje industrijske pnevmatike in hidravlike.

 

hitre spojke za zrakhitre spojke


Hitre spojke za zrak – povpraševanje in dobava


Za povpraševanje lahko izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani, kjer navedete svoje podatke in željeno naročilo, zmeraj pa smo na voljo tudi v primeru vprašanj ali dvomov. Skupaj bomo poskrbeli, da boste naročili točno tiste izdelke, ki jih potrebujete.
Za zadovoljstvo strank pa ne skrbimo le z izredno nizkimi cenami in z vrhunsko kvaliteto, temveč tudi s hitro dostavo do vaših vrat. Zaradi sodelovanja z zanesljivimi partnerji in zaradi sodobnega avtomatiziranega skladišča omogočamo ažurno dobavo hitrih spojk za zrak, vodo in plin, tesnil, cevi ter drugih izdelkov, in sicer v treh delovnih dneh od naročila. Preberite več tukaj: http://www.s3c.si/pnevmatski-cilinder

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
podjetje za proizvodnjo, trgovino in inženiring
Naslov
Tržaška cesta 116
1000 Ljubljana
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 423 22 22
Seznam fraz
hitre spojke za zrak, hitre spojke
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA