Hitre spojke za zrak za povezovanje ali ločevanje naprav

Hitre spojke za zrak so namenjene hitremu povezovanju ali ločevanju naprav. Razlikujejo se glede na velikost in namembnost. Hitre spojke so sestavljene iz moškega in ženskega dela, priklop in odklop z njimi pa je enostaven - za priklop hitre spojke potisnemo moški v ženski del, pri odklopu pa sprostimo varovalo na ženskem delu. Hitre spojke za zrak omogočajo delo oziroma priklop cevi pod visokimi tlaki. Ločimo tudi med visokotlačnimi spojkami, hitrimi spojkami za cevi, vrtljivimi spojkami ter spojkami s posebnimi priklopi, med katere spadajo kompresorske spojke po standardu DIN 3489, kompresorske spojke po standardu DIN 3238, GEKA spojke, Kamlok in Festo hitre spojke ter druge.

Hitre spojke v podjetju S3C

V katalogu podjetja S3C najdete veliko izdelkov za potrebe hidravlike, med njimi različne hitre spojke za plin in vodo, hitre spojke za zrak, šivne cevi, brezšivne cevi, tesnila za hidravliko, tesnilno maso za vodo tesnilne trakove in druge izdelke - vse na enem mestu. To pomeni, da prihranite na času, saj vam posameznih produktov ni potrebno iskati po različnih trgovinah, prelistati je potrebno le naš obširen katalog izdelkov. Hitre spojke za zrak in ostali proizvodi so najvišje kakovosti uveljavljenih proizvajalcev za področje industrijske pnevmatike in hidravlike.

Hitre spojke za zrak

hitre spojke

Hitre spojke za zrak - povpraševanje in dobava

Za povpraševanje lahko izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani, kjer navedete svoje podatke in željeno naročilo, zmeraj pa smo na voljo tudi v primeru vprašanj ali dvomov. Skupaj bomo poskrbeli, da boste naročili točno tiste izdelke, ki jih potrebujete. Za zadovoljstvo strank pa ne skrbimo le z izredno nizkimi cenami in z vrhunsko kvaliteto, temveč tudi s hitro dostavo do vaših vrat. Zaradi sodelovanja z zanesljivimi partnerji in zaradi sodobnega avtomatiziranega skladišča omogočamo ažurno dobavo hitrih spojk za zrak, vodo in plin, tesnil, cevi ter drugih izdelkov, in sicer v treh delovnih dneh od naročila.