Pnevmatski cilindri Festo, Bosch in pnevmatski cilindri drugih priznanih proizvajalcev

Pnevmatski cilinder FestoPnevmatski cilindri sodijo med najpomembnejše sestavne dele vsakega pnevmatskega sistema. Od tega, kako deluje pnevmatski cilinder, je tako v veliki meri odvisna kakovost opravljenega dela. Ko izbirate pnevmatski cilinder, je torej smiselno dati prednost kvaliteti, ki jo lahko najbolj zanesljivo zagotovijo izdelki priznanih proizvajalcev, kamor nedvomno sodijo pnevmatski cilindri Festo in Bosch. Pnevmatski cilindri oziroma pnevmatski valji uveljavljenih znamk pa niso nujno tudi najdražji - premišljena izbira ponudnika/dobavitelja vam lahko tako prihrani kar nekaj denarja, ne da bi bila pri tem pod vprašajem kakovost izdelkov.

Kateri pnevmatski cilinder izbrati?

Glede na to, kako deluje pnevmatski cilinder, je možna delitev v dve večji skupini. Tako ločimo enosmerno in dvosmerno delujoče pnevmatske cilindre, poznamo pa tudi nekaj posebnih izvedb, denimo brezbatne cilindre. Izbira pravega cilindra je tako v veliki meri odvisna od tega, kakšno delo želite opraviti oziroma opravljati z njegovo pomočjo. Če niste povsem prepričani, katera opcija bi bila za vaše potrebe najboljša, smo vam v podjetju S3C, specializiranem za prodajo opreme za industrijo, pnevmatiko in hidravliko, pripravljeni priskočiti na pomoč. Vrhunsko strokovno svetovanje, ki našim strankam pomaga do optimalnega izdelka za njihove potrebe, nam omogoča tudi naš strateški partner, priznano nemško podjetje Landefeld, ki že od leta 1979 deluje na področju mednarodne prodaje izdelkov z omenjenih področjih. Bogate izkušnje in poglobljeno znanja, ki si jih je podjetje pridobilo v letih svojega delovanja, bodo z našim posredovanjem tudi vam pomagali pri nakupu cilindra, tesnil za hidravliko in druge opreme.

Pnevmatski cilindri Bosch in Festo znani po svoji kakovosti

Poleg vrste pnevmatskega cilindra pa se boste morali pri nakupu odločiti tudi za proizvajalca. Ponujamo vam izjemno kvalitetne in trpežne pnevmatske cilindre Bosch in Festo, ki navdušujejo s svojo zmogljivostjo, na voljo pa so vam tudi pnevmatski cilindri drugih priznanih znamk - SMC, Parker, Aventics itd. Vseskozi se trudimo, da svojim kupcem zagotovimo karseda ugodno ceno, pri čemer seveda niso izključeni niti originalni izdelki uveljavljenih proizvajalcev, ki pa predstavljajo le del naše ponudbe. V primeru da vas zanimajo cilindri primerljive kakovosti po še ugodnejši ceni, bomo za vas poiskali ustrezno zamenjavo iz našega standardnega programa, ki zajema kar 120.000 različnih izdelkov, ki ji odlikuje konkurenčna cena (manometri, tesnila za hidravliko, gibljive cevi za vodo, elektromagnetne ventile in še mnogo več). Našo pestro ponudbo si lahko enostavno ogledate tudi v obsežnem katalogu, ki ga lahko naročite na naši spletni strani. Na voljo vam je v PDF-formatu ali v tiskani obliki s kar 1000 stranmi, po želji pa vam lahko po pošti pošljemo tudi katalog na CD-ju. Tako se boste lahko natančno seznanili z našo ponudbo in izbrali opremo, ki jo potrebujete.