Hidravlične cevi (jeklene, gibljive, gladke) različnih dimenzij


Hidravlična cev je sestavni del hidravličnih naprav. Omogoča prožnost, fleksibilnost in navor.Različne dimenzije se uporabljajo v mnogih industrijskih panogah, od gradbeništva pa do letalske industrije. Namenjene so pretoku hidravličnih tekočin, kot so npr. goriva, bencin, nafta. Hidravlične cevi so lahko visokotlačne ali nizkotlačne, gibljive ali ne-gibljive. V podjetju S3C želimo našim kupcem ponuditi le najboljše. Sodelujemo z družbo Landefeld iz Nemčije, ki zagotavlja zelo hitro dobavo v samo treh delovnih dneh.

Ploske cevi za stisnjen zrak in vodoVečkratne gibke cevi iz poliamida, PAPoliuretanske spiralne cevi


Kvalitetna hidravlična cev je ključnega pomena za pravilno delovanje


Kvalitetna hidravlična cev je izredno pomembna za pravilno delovanje določene naprave. V naši spletni trgovini boste tako našli veliko različnih a kavlitetnih izdelkov v različnih dimenzijah. Izbirate lahko med jeklenimi, gladkimi, gibljivimi, brezšivnimi itd. hidravličnimi cevmi. Če med pestro ponudbo ne boste našli, kar potrebujete, potem se lahko odločite tudi za izdelavo cevi po naročilu glede na namen uporabe. Vsa ponudba hidravličnih cevi in izdelkov za hidravliko je dostopna na naši spletni strani in v spletnem katalogu, kjer boste izvedeli tudi njihove ostale tehnične lastnosti.

VEČ O FLEKSIBILNIH CEVEH


Ne spreglejte naših aktualnih akcij, kjer boste kvalitetne hidravlične izdelke dobili po zares ugodnih cenah. Več na naši spletni strani: http://www.s3c.si/