Brezšivne in fleksibilne cevi, spiralna cev za vodo in ostale industrijske cevi

Brezšivne cevi se uporabljajo za pretok različnih stvari, zato je potrebno biti pri izbiri zelo pozoren. Brezšivne cevi odlikuje trpežnost in dolga življenjska doba. Izdelane so iz visokokakovostnih materialov, zato ste lahko prepričani, da vam bo dolgo dobro služila. Brezšivne cevi, kot tudi ostale industrijske cevi, so vam na voljo v različnih dimenzijah in premerih. V podjetju S3C vam ponujamo različne brezšivne cevi kot tudi šivne cevi. Pa ne le to. Oskrbeli vas bomo z vso pripadajočo opremo. Na zalogi imamo vedno različne cevi, v prodajnem programu pa so tudi fleksibilne cevi, gibke, spiralna cev za vodo in ostale. V našem prodajnem asortimaju so cevi priznanih proizvajalcev, ki so izdelane iz različnih materialov in na voljo v različnih barvah in dimenzijah. Vsi izdelki iz našega prodajnega programa dosegajo visoke tehnične kriterije za standarde kakovosti, zato smo prepričani, da je naša spletna trgovina pravi kraj za nakup ne le cevi, temveč vseh elementov za hidravliko, pnevmatiko in industrijo.

industrijske cevi

Široka ponudba cevi za vodo

Cev za vodo spada med najbolj osnovne elemente vsake vodovodne inštalacije in pomembno je, da izberemo kakovostno in zanesljivo. Poleg vodovoda se takšne cevi uporabljajo tudi v gospodinjstvih, kjer omogočajo dotok vode. Najboljša izbira za cevi za vodo so gumijaste cevi, saj je guma odporna proti kemikalijam, ima velik temperaturni razpon in se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo. Gumijasta cev je fleksibilna, ki je zelo elastična. Vse naše industrijske cevi, tudi brezšivne in fleksibilne cevi, odlikuje visoka kakovost in dolga življenjska doba.

Kakšna mora biti fleksibilna cev?

Na splošno velja, da so fleksibilne cevi zelo prilagodljive. Pri izbiri moramo biti previdni, saj moramo izbrati samo kakovostne materiale. Fleksibilna cev mora biti odporna proti lomljenju, pokanju in proti mehanskih poškodbam. Uporablja se v vseh gospodinjstvih, in sicer za odtok in dotok vode, prav tako pa je v uporabi za sanitarne armature, odtoke, bojlerje itd. Takšna cev mora biti tudi ustrezno zaščitena pred korozijo, mora biti neprepustna in ustrezati mora vsem zahtevanim higienskim standardom. Glede na namen uporabe so dostopne v različnih premerih, slojih in debelinah, na voljo pa so tudi iz različnih materialov (jeklena, kovinska, kovinske brezšivne cevi, termoplastične, poliamidne, gumijaste, inox gibljive cevi, teflonske). Fleksibilna cev sodi med najbolj uporabne cevi, saj se določene vrste teh cevi lahko uporabi tudi za druge tekočine, kot na primer maziva, olja itd., in ne le za vodo.

gibke cevi

Fleksibilna spiralna cev za vodo in ostalo uporabo

Poleg vseh vrst gibkih cevi boste v naši ponudbi našli tudi fleksibilne spiralne cevi za vodo, pa tudi fleksibilne spiralne cevi, ki se uporabljajo kot zaščita električnih prevodnikov ali telekomunikacijskih kablov, v industriji in povsod tam, kjer nam način polaganja omogoča njihovo uporabo. Spiralna cev je lahko odlična rešitev tudi za pnevmatske sisteme, za sisteme za naoljevanje in še za mnoge druge sisteme. Pri nas so na voljo tudi fleksibilne cevi za zrak, ki so uporabne v vseh vrstah prezračevalnih naprav. Prav pridejo tudi za priključitev toplotnih črpalk, sesalnikov, kompresorjev, raznih grelcev ipd.

Hidravlične gibke cevi in cevi po naročilu

Hidravlične cevi so sestavni del naprav, ki delujejo s pomočjo hidravlike. Tovrstne cevi omogočajo navor, prožnost in fleksibilnost, uporabljajo pa se v raznih industrijskih panogah. Takšne cevi so lahko visokotlačne ali nizkotlačne. V naši ponudbi boste našli standardne industrijske šivne in brezšivne cevi, lahko pa se odločite tudi za izdelavo posebnih cevi, ki jih bomo za vas izdelali po naročilu oziroma glede na namen uporabe. Preverite našo ponudbo na spletni strani, v primeru kakršnih koli vprašanj pa nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč. Več nahttp://www.s3c.si/