Pnevmatske cevi in drugi kompatibilni elementi


Pnevmatske cevi, ki vam jih ponuja S3C, so tehnično neoporočne in dostopne po konkurenčnih cenah, saj lahko sami izberete najbolj ugodne med več vrhunskimi proizvajalci. Naš partner Landefeld, ki je eno vodilnih podjetij v Evropski Uniji, ima v svojem skladišču prek 120 tisoč artiklov, z nekaj kliki pa lahko do njih v našem spletnem katalogu dostopate tudi vi. S3C zagotavlja hitro dobavo, saj bodo pnevmatske cevi in drugi pnevmatski elementi pri vas v samo treh delovnih dneh.

NUDIMO TUDI HIDRAVLIČNE CEVI!


Spiralnepnevmatske cevi za zrak


Eden naših najbolje prodajanih izdelkov so spiralne gibke pnevmatske cevi za zrak. Odlično delujejo poliamidne in poliuretanske spiralne cevi s spiralo za zaščito pred pregibanjem, ki so vrtljive za 360 stopinj. Dopolnite vašo izbiro tudi s pnevmatskimi ventili in pnevmatskimi cilindri. Cenik elementov je enostavno dostopen in zelo pregleden. Dostavljamo prav do vaših vrat, in to po celi Sloveniji.

pnevmatske cevihidravlične cevi


Ponudba širša od le pnevmatskih cevi za zrak


Pri nas najdete tudi vse ostale pnevmatske elemente, ki jih potrebujete: številne izdelke spojne tehnike, navijalnike cevi, izpihovalne pištole in drugo. Med pomembnimi elementi, kjer je treba dati prednost kvaliteti, so zagotovo pnevmatski cilindri. Cenik podjetij Festo, Bosch, Parker in drugih izvrstnih znamk najdete pri nas na enem mestu, tako da lahko takoj primerjate cene. Ker poznamo več vrst pnevmatskih elementov, smo vam na voljo tudi za svetovanje, saj smo specializirani za to področje in vedno pripravljeni pomagati. Z našimi bogatimi izkušnjami bo nakup pnevmatskih cevi za zrak, pnevmatskih ventilov in druge opreme enostavnejši. Naš program je širok tudi na področju hidravlike in prodajamo tudi fleksibilne cevi za vodo po vaših željah in vrhunske hidravlične elektromagnetne ventile. Ne odlašajte in se nam oglasite čim prej, da najdemo rešitev tudi za vas.