Širok izbor Festo izdelkov

Festo je vodilni svetovni dobavitelj tehnologije za avtomatizacijo in vodilni na področju programov za industrijsko usposabljanje in izobraževanje. Pri S3C smo se s strateškim partnerjem, družbo Festo Slovenija povezali, da lahko svojim kupcem uredimo hitro dobavo kakovostnih izdelkov za področje industrijske pnevmatike.

Današnjo tehnološko revolucijo poganjajo inženirski preboji in transformativne inovacije, vendar jih opredeljuje nekaj veliko bolj preprostega ... lažje življenje. V podjetju Festo imajo poslanstvo narediti svet bolj priročen, udoben in učinkovit kraj, ne le za potrošnike. Pri S3C pa želimo pomagati proizvajalcem, ki izdelujejo vrhunske izdelke ter moškim in ženskam, ki za uspeh potrebujejo inženirska orodja in energetsko učinkovite komponente.

Skupaj s Festo Slovenija smo zaupanja vreden partner, ki strankam pomagamo graditi boljše izdelke, racionalizirati proizvodnjo in znižati stroške z inovacijami.

Festo pnevmatika

Festo katalog pri S3C

Pri S3C imamo na zalogi skoraj celoten asortima vodilnih svetovnih proizvajalcev izdelkov s področja pnevmatike. Med drugim tudi od podjetja Festo. Iz naše zaloge dobavljamo Festo jeklenke, vijačne povezave, mehanske in električne aktivirane ventile Festo, servisne enote, cevi in prijemalno in vakuumsko tehnologijo. Zaradi našega dobrega sodelovanja s podjetjem Festo lahko v zelo kratkem času dostavimo tudi posebne rešitve in konfigurirane otoke ventilov Festo. Za podrobnosti izdelkov vam je na naši spletni strani na voljo Festo katalog.

Festo pnevmatika

Naj opišemo le dve rubriki najbolj prodajanih izdelkov iz kategorije Festo pnevmatika:

  • Pnevmatski pogoni Festo

Pnevmatski pogoni Festo so običajno valji, ki so namenjeni linearnim premikom. Ti so lahko dobavljeni kot standardni valj z batno palico (ISO 6432, ISO 15552, ISO 21287 ali industrijski standard kot npr. UNITOP) ali z / brez batne palice v skladu s specifičnimi standardi proizvajalca. Za sprejemanje prečnih sil priporočamo pnevmatske cilindre z vodili ali zamaški. Za rotacijske gibe Festo ponuja posebne vrtljive pogone in okrogle mize za indeksiranje, skupaj z dvojno delujočimi ali enosmernimi aktuatorji za pritrditev. Večino jeklenk je mogoče preprosto vgraditi v obstoječi stroj z ustreznimi pritrdilnimi materiali / pritrdilnimi deli.

Festo katalog

  • Pnevmatska povezovalna tehnika

Festo ponuja kompaktno paleto tehnologij priključitve pomembnih izdelkov. Začne se s cevmi, nato vijačnimi priključki (vtični priključki, vijaki cevi in navojni nastavki) do hitrih spojk in dodatkov za cevi.

Priporočamo, da si ogledate naš celovit standardni program, ki je po izbiri materiala in številu različic veliko večji.

Poleg naštetega naj poudarimo še, da pri S3C kupcem zagotavljamo najkrajši možen čas dobave široke palete kakovostnih izdelkov ne le iz področja pnevmatike, temveč tudi hidravlike in industrijske armature. Vsi izdelki imajo konkurenčne cene.