Hitre spojke - hidravlične in pnevmatične vedno na zalogi


Hitre spojke za plin so tako kot ostale vezne komponente nepogrešljiv element spajanja hidravličnih in pnevmatskih komponent. Ker na tržišču najdemo zelo obširno ponudbo najrazličnejših hitrih spojk, moramo nujno izbrati ustrezno kvaliteto, ker si lahko samo tako zagotovimo optimalno uporabo vseh vrst hitrih spojk, tudi tistih za plin. V resnici gre za nekakšne vezne elemente ali priključke - elemente spajanja različnih komponent, ki se uporabljajo na vseh področjih industrije. So del gostinske opreme, živilske in kemične industrije, medicine, kmetijstva in mnogih drugih področij. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da so med najbolj iskanimi in najpogosteje uporabljenimi Kamlock (D in E) v kombinaciji z njimi pa se uporabljajo še tesnila za Kamlock spojke. Proizvajalcev je ogromno, zato v podjetju S3C prodajamo samo originalne dele vrhunskih podjetij. Pri izbiri bodite izjemno previdni, ker bodo hitre hidravlične spojke slabše kvalitete pričele puščati že po nekaj vklopih in izklopih, zato bomo morali v vsakem primeru kupiti boljšo kvaliteto. Če to storimo takoj, bomo prihranili in se hkrati izognili različnim tegobam.

VEČ O SPOJKAH ZA PLIN


Da bo povezovanje cevi enostavno...

Pri povezovanju cevi ne gre brez hitrih spojk. Le-te se uporablja na tistih ceveh, kjer se pretaka zrak ali katera koli tekočina. Iz tega razloga morajo hidravlične zagotoviti enostavno namestitev, kakovost, obstojnost in seveda trpežnost. V hidravlične namene se pogosto uporabljajo visokotlačne, ki zelo dobro tesnijo in prenašajo visoke obremenitve. Hitre spojke za zrak se uporabljajo za priklop ali odklop porabnikov med delovanjem, brez da bi zrak puščal. Ker omogočajo zelo enostavno spajanje, različne in številne možnosti priklopa, hkrati pa znižujejo stroške obratovanja ker se zelo dobro prilagajajo in tesnijo, so zelo pogosta izbira. Kljub temu pa morajo biti kvalitetne, vzdržljive in izdelane iz kakovostnih materialov. Če ne tesnijo več optimalno oziroma pričnejo puščati, se srečamo z neprijetno nadlogo - izguba energije se nenadoma poveča, kar pomeni, da moramo hitre hidravlične spojke zamenjati.

Hidravlične hitre spojke za strojegradnjoHitre hidravlične spojke


Kje me čaka najboljša ponudba?

V podjetju S3C se poskušamo prilagoditi potrebam strank. Naše hitre Kamlock spojke D so izdelane tako, da kljub izredni obremenitvi zdržijo zelo dolgo. Če po zelo kratkem času pričnejo puščati, preverimo, ali je morda kaj narobe. Pri nas boste našli vse, kar potrebujete poleg hitrih hidravličnih spojk - elektromagnetne ventile in druge izdelke. Ker pa smo prepričani, da si s takojšnjim nakupom hitrih spojk visoke kakovosti in z dolgo življenjsko dobo dolgoročno zmanjšate stroške, vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri najboljših. Ne pozabite - tudi za tesnila velja enako - če je le mogoče, že v osnovi iščite tista, ki so izdelana iz kakovostnih materialov, njihovi proizvajalci pa so priznani.


Omogočamo vam spletno naročilo in hitro dostavo

Hitre spojke lahko pri nas naročite kar online - preko spleta. Ker smo sodobno podjetje, ki posluje prek spletnih naročil, vam omogočamo izjemno preprost nakup, ki ga lahko opravite kar od doma, mi pa vam nato vaše hitre hidravlične spojke oziroma druge artikle dostavimo v najkrajšem možnem času. Vsa naročila do 17. ure bodo odpremljena še isti dan, naša hitra dostava pa bo poskrbela, da bo vsa oprema pri vas v samo treh delovnih dneh. Med tednom vam za jutranje naročilo priznamo še poseben dodatni popust. V kolikor boste opremo naročili pri nas, bomo zaposleni v podjetju poskrbeli, da se ne boste srečali s težavami, kot je puščanje zaradi nekvalitetnih materialov, iz katerih so izdelane. Kvaliteta materialov naših artiklov ni vprašljiva, saj smo dobavitelji samo najboljših proizvajalcev, kot so Kamlock, Cejn, Festo, Storz in Parker. Izberite tehnično brezhibne komponente, ki dosegajo standarde kakovosti z našo pomočjo.

NUDIMO TUDI BREZŠIVNE CEVI