Cev za vodo (brezšivna fleksibilna) ter ostale hidravlične in industrijske cevi

Cev za vodo je osnovni element vsake vodovodne inštalacije, zato je pomembno, da smo pri izbiri zelo natančni. Cev za vodo se uporablja tudi v vseh gospodinjstvih. Uporaba cevi za vodo omogoča dotok vode, zato moramo biti previdni pri izbiri materialov. Gumijaste cevi so odlična izbira za cev za vodo. Zakaj? Guma je izjemno odporna prosti kemikalijam, ima dolgo življenjsko dobo, prav tako pa ima velik temperaturni razpon. Gumijasta cev za vodo je zelo elastična, fleksibilna in odporna in zato zelo primerna. V naši ponudbi boste našli različne cevi za vodo, ki so na voljo v različnih premerih, slojih in debelinah. Našo ponudbo cevi si lahko ogledate v naši spletni trgovini, kjer boste poleg fleksibilne cevi za vodo našli tudi brezšivne in šivne ter ostale hidravlične in industrijske cevi. Ponujamo vam najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, zato ne čakajte, ampak naročite svojo cev za vodo že danes.

Brezšivne in šivne cevi za pnevmatiko in hidravliko

V spletni trgovini podjetja S3C vam ponujamo kakovostne izdelke s področja industrijske pnevmatike in hidravlike. Na voljo so različne industrijske hidravlične cevi, med njimi tudi brezšivne cevi za pretok različnih stvari (zrak, voda ali druge tekočine). Naše brezšivne hidravlične cevi odlikuje visoka kakovost, trpežnost in dolga življenjska doba. Oglejte si našo ponudbo brezšivnih in šivnih cevi in naročite tisto, ki jo potrebujete.

Brezšivne cevi za vodo

Cev za vodovod

Fleksibilne cevi za maksimalno prilagodljivost

Fleksibilne cevi so odporne proti pokanju, lomljenju in mehanskih poškodbam zaradi nameščanja. Kot primerno cev za vodo izberite fleksibilno. Uporablja se za dotok in odtok vode v gospodinjstvih, ta odtoke, sanitarne armature, avtomate, izplakovalnike, bojlerje, za namestitev toplotnih črpalk in še in še. Najbolj pomembno je, da je neprepustna in ustrezno zaščitena pred korozijo ter da ustreza vsem zahtevanim higienskim in drugim predpisanim standardom. Če potrebujete kvalitetne industrijske hidravlične in ostale cevi, potem ste zagotovo na pravem mestu.