Pnevmatsko orodje za profesionalce in kakovostni pnevmatski pogoni!


Pnevmatsko orodje S3CPnevmatsko orodje deluje na stisnjen zrak, ki ga navadno zagotavlja kompresor. V primerjavi z električnim orodjem je orodje, ki deluje na zrak veliko bolj zmogljivo, zanesljivo in trpežno, predvsem pa bolj varno. Odlično se obnese za delo v težkih industrijah in predvsem tam, kjer za delo potrebujete orodje z večjo močjo. Tovrstno orodje je izredno priljubljeno tudi zato, ker lahko z njim delamo dolge ure, ima pa tudi bistveno daljšo življenjsko dobo. Odlična novica pa je tudi, da skoraj ne potrebuje vzdrževanja. Če potrebujete profesionalno pnevmatsko orodje za industrijsko rabo, pnevmatski varnostni ventil ali navijalec pnevmatske cevi, potem vas vabimo, da si našo ponudbo ogledate na spletni strani. Na voljo vam je tudi pnevmatski pogon za avtomatizacijo procesov, ki je izredno kompakten in dostopen z vso opremo. Vsi pogoni iz našega programa imajo ATEX odobritev in se lahko uporabljajo tudi v nevarnih območjih.


Profesionalno pnevmatsko orodje za profesionalce!


Veliko je prednosti pnevmatskega orodja in tovrstno orodje je izredno priljubljeno tako v industrijah kot tudi v domačih delavnicah. Pnevmatsko orodje deluje na zrak, ki ga orodju zagotovi kompresor. Če jih primerjamo z električnim orodjem so veliko bolj močna, a hkrati lažja, zato je delo z njimi veliko lažje in bolj priročno. V splošnem lahko rečemo, da je orodje, ki deluje na zrak, bolj ekonomično, bolj varno in tudi bolj varčno. Tudi življenjska doba tega orodja je veliko daljša, saj ne delujejo na motor. Prav zato se ne more pregreti in preobremeniti. Tudi vzdrževanja praktično ne potrebuje. Profesionalno pnevmatsko orodje lahko kupite v spletni trgovini podjetja S3C d. o. o. Naša ponudba je pestra in raznolika. V kolikor pa potrebujete pomoč pri izbiri primernega orodja, vas vabimo, da nas kontaktirate in pomagali vam bomo pri izbiri. Profesionalno orodje vam je na voljo po konkurenčnih cenah, delo z njim pa vam bo dolgoročno prineslo velike prihranke.


Pnevmatski varnostni ventil, navijalec pnevmatske cevi in ostalo orodje


Profesionalno pnevmatsko orodje cenaProfesionalno orodje mora biti trpežno in kakovostno, saj lahko le s takšnim orodjem delo opravimo dobro. V naši ponudbi lahko najdete različno orodje, našli boste pa tudi varnostni ventil, ki bo poskrbel za urejen dotok tekočin. Omenjen ventil je sestavni del večine industrijskih sistemov, najdemo pa ga lahko tudi v vsakem gospodinjstvu. Pogosto je del bele tehnike v našem domu ali del zalivalnih sistemov na vrtu. Z njegovo uporabo lahko zanesljivo razbremenimo tlak in tako zavarujemo objekt. Z njihovo uporabo, namreč, lahko bistveno vplivamo tudi na varnost. Elektro magnetni pnevmatski ventili regulirajo dotok vode v pralnih in pomivalnih strojih v naših domovih, njihova naloga pa je, da preko magneta in gumijaste membrane zapirajo dotok vode v stroj. V naši ponudbi boste našli tudi navijalec pnevmatske cevi, s katerim si boste močno olajšali uporabo cevi.


Pnevmatski pogoni za avtomatizacijo procesov


V naši ponudbi so tudi kakovostni pnevmatski pogoni. Naš dobavitelj jih za vas sestavi in preizkusi. Pogoni dosegajo stoodstotno delovanje, na voljo pa so vam z vso opremo (vključujoč krogelni ventil iz medenine ali nerjavnega jekla, prorobnični ventili in lopute, visokotlačni krogelni ventili itd.). Omenjeni pogoni iz našega prodajnega programa imajo ATEX odobritev in se lahko uporabljajo v nevarnih območjih, na voljo pa so kot dvojno ali enojno delujoči.


Pnevmatski cilinder


Poleg kakovostnega pnevmatskega orodja vam ponujamo tudi pnevmatske cilindre, ki so najpogostejši del v pnevmatskih sistemih. Gre za kakovostno mehansko napravo, ki s pomočjo stisnjenega zraka proizvede silo. Ta sila pa povzroči linearno gibanje. Poznamo enotaktne in dvotaktne pnevmatske cilindre. V naši ponudbi so visokokakovostni cilindri priznanih proizvajalcev, kot na primer Festo ali Bosch. Več o naši ponudbi lahko izveste na spletni strani, kjer lahko v spletni trgovini naročite željene izdelke v le nekaj preprostih korakih.

Elektromagnetni ventili:https://www.vsi.si/s3c/elektromagnetni-ventil

CENA MANOMETROV

BREZŠIVNE CEVI ZA VODO