Hidravlične cevi, hitre spojke, tesnila, brezšivne cevi in ostali izdelki za hidravliko

Hidravlične cevi so glavni del vseh hidravličnih naprav in morajo biti fleksibilne. Hidravlične cevi omogočajo navor, prožnost in fleksibilnost ter so nepogrešljiv element v marsikateri industrijski panogi. Hidravlične cevi se uporabljajo za pretok hidravličnih tekočin, kot je na primer gorivo, bencin, nafta, maziva itd. Delimo jih na visokotlačne, nizkotlačne in gibke hidravlične cevi. Cevi so na voljo v različnih izvedbah in različnih dimenzijah. Uporabljajo pa se za različne namene: gibljive hidravlične cevi z enim opletom so primerne za nižje tlake, medtem ko so cevi z dvema opletoma namenjene srednjim tlakom, cevi s štirimi opleti pa so namenjene za visoke tlake in težke pogoje. V našem prodajnem programu lahko dobite standardne industrijske cevi, med drugim tudi hidravlične cevi, za posebne potrebe in na vašo zahtevo pa vam lahko izdelamo posebne cevi po naročilu glede na namen uporabe. Poleg hidravličnih cevi naš prodajni program zajema tudi ostale elemente za hidravliko, kot so hidravlične hitre spojke, nepovratni hidravlični ventil, tesnila za hidravlične črpalke, hidravlične brezšivne cevi in še mnogo več.

hidravlične brezšivne cevi

Povezovanje in ločevanje napeljav s pomočjo hidravličnih hitrih spojk

Hidravlične hitre spojke so namenjene za povezovanje in ločevanje različnih napeljav. V naši ponudbi lahko najdete le kakovostne spojke, ki omogočajo optimalno možnost povezavi. Razlikujejo se glede na velikost in namembnost. Tako poznamo hidravlične hitre spojke, spojke za plin ali zrak itd. Vsi naši izdelki, tudi hidravlične hitre spojke, so izdelani v skladu z vsemi standardi in dosegajo visok nivo kakovosti. Pohvalijo se lahko z brezhibnim delovanjem in dolgo življenjsko dobo. Spojke in ostale vezne komponente so nepogrešljivi elementi spajanja hidravličnih ali pnevmatskih komponent. Pri izbiri pa je najbolj pomembno, da so kakovostne, saj le takšne lahko zagotavljajo optimalno uporabo. V sodelovanju z nemškim partnerjem, in sicer družbo Landefeld vam zagotavljamo visokokakovostne izdelke za hidravliko in vso tehnično podporo. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko tudi v nekaj preprostih korakih naročite željene izdelke iz naše spletne trgovine. Vse izdelke, tudi hidravlična tesnila in hitre spojke lahko izberete s pomočjo našega izredno natančno specificiranega kataloga. Mi pa bomo poskrbeli, da bo naročeno blago v najkrajšem možnem času na vašem naslovu.

hitre spojke

Hidravlični nepovratni ventil za vodo - široka uporaba

Nepovratni ventil za vodo je ključni element vodovodnega sistema, ki je namenjen reguliranju pretoka vode v vodovodnem sistemu. Njegov uporaba je zelo široka, tako uporabljamo kroglični hidravlični ventil za urejanje radiatorskega sistema v hiši, medtem ko je elektromagnetni hidravlični nepovratni ventil za vodo uporablja v vseh gospodinjstvih, ogrevalnih sistemih, v različnih proizvodnjah in industrijah itd. Izbirate lahko med številnimi izvedbami ventilov, ki so primerni tako za visoke kot tudi za nizke pritiske, za standardne aliprofesionalne aplikacije.

Visokokakovostna tesnila za hidravliko

Tesnila za hidravliko so izdelana iz kakovostnih materialov in opravljajo svojo nalogo na visokem kakovostnem nivoju. To pomeni, da tesnila za hidravlične črpalke v veliki meri preprečijo izgubo tekočine in na tak način poskrbijo tudi za boljši izkoristek hidravličnih naprav. V naši ponudbi so kakovostna tesnila za hidravliko različnih vrst, modelov, dimenzij in proizvajalcev, tudi tesnila za hidravlične črpalke, ki so odporna na visoke pritiske in primerna za različno uporabo.

Kam po kakovostne izdelke za hidravliko in pnevmatiko?

V podjetju S3C vam nudimo visokokakovostne izdelke s področja hidravlike in pnevmatike. Na zalogi imamo več kot 120.000 izdelkov in vedno poskrbimo za hitro dostavo naročenega blaga. Naše hidravlične brezšivne cevi in ostale industrijska cevi kot tudi ostale izdelke odlikuje visoka kakovost, trpežnost, zanesljivost in dolga življenjska doba. Pri nas lahko na enem mestu dobite vse, kar potrebujete. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani in naročite željene izdelke v spletni trgovini v le nekaj korakih.