Industrijske cevi za vse vaše potrebe


Indutrijske cevi
podjetja Landefeld vam na področju Slovenije zagotavlja družba S3C d.o.o., ki ima redno na zalogi 120.000 izdelkov, nudi pa tudi dostavo.


Fleksibilne cevi za vodo in druga industrijska oprema


Če vas zanima ponudba hidravličnih in industrijskih cevi, ste na pravem mestu. Kakovostno blago in hitro dostavo do vaših vrat v samo treh delovnih dneh vam zagotavljamo neprestano, saj so naši izdelki vedno na zalogi. Naročila hidravličnih cevi, pnevmatskih cevi, fleksibilnih cevi za zrak, fleksibilnih cevi za vodo in vseh ostalih industrijskih cevi, ki jih bomo prejeli do 17. ure, bomo odpremili še isti dan. Nudimo tudi posebni popust na jutranje naročilo.

NUDIMO TUDI HITRE SPOJKE, VEČ TUKAJ!


Iskanje industrijskih cevi še nikoli enostavnejše


V naši spletni trgovini lahko poiščete po številki izdelka proizvajalca vse industrijske cevi in našli vam bomo originalni izdelek, a vam prav tako predlagali še ugodnejšo opcijo, ki je primerna za vaše povpraševanje. Če so vaša želja fleksibilne cevi za vodo, vam mi nudimo hidravlične industrijske cevi v natančnih dolžinah, kot jih želite. Ne rabite torej naročevati glede na dolžine kolutov ali na že obstoječe serije. To velja tudi za fleksibilne cevi za zrak, ki jih tako dobite še enostavnejše in ugodnejše.

industrijske cevihidravlične cevi


Nudimo individualno tehnično svetovanje v zvezi z našo ponudbo za res najbolj preprosto dobavo hidravličnih cevi, cena pa bo tako tudi najbolj primerna glede na vaše potrebe. Naš program obsega cevi različnih materialov, dimenzij in barv za fleksibilne industrijske cevi za vodo, šivne in brezšivne cevi, gibke cevi, pa tudi objemke, prirobnice z navojem ipd. Naš nemški partner Landefeld je ena vodilnih družb v Evropi in zagotavlja blago najvišje kvalitete. Če torej potrebujete trpežne hidravlične cevi, ceno, ki vas bo prepričala, ter profesionalnost, ki ji ni mogoče oporekati, ne odlašajte in stopite v kontakt z nami. Fleksibilne cevi za vodo so lahko pri vas že jutri!
Nudimo tudi tesnila za hidravliko! Več tukaj: https://www.vsi.si/s3c/tesnila-za-hidravliko