Hidravlične in industrijske cevi različnih dimenzij


Hidravlične cevi so nujen sestavni element različnih hidravličnih naprav. Poškodovane hidravlične cevi lahko povzročijo nemalo težav, zato je nujno, da jih čim prej zamenjamo. Seveda pa moramo imeti za to na voljo nove, kakovostne in trpežne hidravlične cevi, ki ustrezajo specifični napravi. Kje dobiti takšne cevi, po možnosti za čim bolj ugodno ceno? Odgovor je podjetje S3C, kjer vam nudimo tako hidravlične kot industrijske cevi - za vodo in druge vrste. 

VEČ O DIMENZIJAH HIDRAVLIČNIH CEVI

Na voljo različne hidravlične cevi poljubnih dimenzij

Hidravlične cevi, brezšivne ali šivne, so uporabne v številnih napravah in panogah. To so lahko hidravlične cevi za gorivo, vodo, nafto ipd. Odločimo se lahko za visoko- ali nizkotlačne hidravlične cevi, za jeklene, gladke ali gibljive hidravlične cevi- seveda pa so možni tudi različni premeri. Ne glede na to, za kakšne cevi se zanimate, vam zagotovimo ustrezen izdelek. Skupna lastnost vseh artiklov je izjemna odpornost in nadpovprečna življenjska doba - to je kakovost, ki ustreza najvišjim standardom!

cevi za hidravliko

brezšivne cevi za hidravliko

V ponudbi najdete tudi industrijske cevi

Iščete posebne industrijske cevi - za vodo ali katero izmed drugih vrst? Za industrijske cevi je še posebej pomembno, da so zelo trpežne, saj morajo biti pogosto kos tudi večjim obremenitvam. Pri nas vam zagotavljamo najboljšo kakovost navkljub ugodni ceni. Oglejte si naš obsežen katalog artiklov, dostopen tudi na naši spletni strani, in poskrbite, da ne zamudite katere izmed posebnih akcij, ki jih pogosto pripravimo. Že v osnovi zelo ugodni artikli so tako na voljo po še dodatno znižani ceni.

Več o hidravličnih ceveh:http://www.s3c.si/hidravlicne-cevi