Ventili vseh vrst vedno na voljo pri S3C

Ventili za najrazličnejše potrebe so z le nekaj kliki na voljo v spletni trgovini S3C. Ponašamo se z bogatim programom, ki obsega nepovratne, elektromagnetne, krogelne, mikro, varnostne, prirobnične in druge vrste ventilov. Naročila sprejemamo vsak delovnik od 7. do 16. ure, izdelki pa bodo pri vas v samo treh delovnih dneh. Na voljo so ventili vrhunskih znamk, kot so Airtec, Parket in Smc.

Zakaj naročiti pri nas?

Stranke nam zaupajo, ker je naročilo ventilov pri nas zelo hitro in preprosto. Izdelki iz našega kataloga so vedno na zalogi v 99 %, tudi ko naročate večjo maso. To lahko zagotovimo zaradi partnerstva z nemškim podjetjem Landefeld iz mesta Kassel. Tam imajo stalno na zalogi več kot 120 tisoč različnih artiklov, shranjenih v sodobnem avtomatiziranem skladišču. Z naročilom nepovratnih ventilov ali katerih drugih ventilov pri nas, bodo izdelki na želenem naslovu v najkrajšem času. Z dostavnimi službami razvažamo po vsej Sloveniji.

Odlikujejo nas konkurenčne cene in veliko prilagajanje kupcem. Z našo pomočjo si boste znižali stroške nabave, saj boste nadomestili več različnih dobaviteljev. Pri nas najdete vse ventile (od varnostnih do krogelnih) na enem mestu. Zaradi kratkega dobavnega roka in naše velike zaloge vam ne bo več treba vzdrževati lastne zaloge, nadalje pa vas bomo rešili tudi, ko boste v časovni stiski. Znebite se zastojev v proizvodnji in ventile vedno naročajte pri nas.

Uporaba ventilov v hidravliki in drugje

Ventili delno ali popolno zapirajo prehajanje plinov in tekočin. Uporabljajo se na številnih področjih, najpogosteje pa v vodovodnih napeljavah. V hidravliki nepovratni ventil tok prepušča zgolj v eno smer in je zelo pomemben element. Trgovina S3C v kategoriji nepovratnih ventilov ponuja več kot 400 izdelkov, tako da je izbira zares velika. Naši dušilni nepovratni ventili odlično tesnijo in so iz zelo kakovostnih materialov, tako da vas ne bodo pustili na cedilu. Ne le za vodo, uporabljajo se tudi za kontrolo zraka. Različne izvedbe uravnavajo dovodni zrak, regulirajo izpustni zrak ali pa oboje.

Zelo pomembni so tudi varnostni ventili. Lahko gre za varnostni ventil za paro, varnosti ventil za tekoče medije ali pa za kak drug specifičen ventil - imamo ventile vseh vrst. Naročite lahko fiksno nastavljene in zaplombirane varnostne ventile ali pa nastavljive varnostne ventile. Med zelo uporabljenimi so tudi krogelni ventili. Dobite tudi takšne iz nerjavnega jekla, z navojem ali pa varjenimi konci. Naj poudarimo še, da ponujamo odlične prirobnične ventile, tudi takšne z rotacijskim pogonom, ki se uporabljajo v pnevmatiki. Na nas se obračajo strokovnjaki najrazličnejših industrij.

protipovratni ventil

Original ali alternativa

Res je, da ponujamo originalne dele, a svojim strankam radi pokažemo tudi ugodnejše alternative. Nepovratne, varnostne in druge ventile lahko poiščete po številki izdelka in prikazali vam bomo tako original kot primerno alternativo, ki je prav tako dovolj kvalitetna. Odločitev je potem vaša. Za dobro uporabniško izkušnjo vsekakor priporočamo, da se na naši spletni strani registrirate, tako boste namreč najlažje primerjali izdelke. Cene prikažemo samo našim registriranim uporabnikom.

VEČ O ELEKTROMAGNETNIH VENTILIH

Kaj vse poleg ventilov ponuja S3C

Specializirani smo za področje pnevmatike in hidravlike, nudimo pa vse vrste industrijske opreme. Naš cilj je, da na enem mestu najdete vse, kar potrebujete za kvalitetno opravljanje storitev, zato je naša spletna trgovina tudi tako obširna. V njej najdete cevne zveze, navojne nastavke, spojke, regulatorje tlaka in druge meritvene naprave, krogelne pipe, cevi, objemke, valje ter najrazličnejšo opremo in orodje. Želimo si, da bi se na nas obrnili vsakič, ko potrebujete nekaj za v svojo delavnico oz. proizvodnjo. S strankami gradimo zanesljive in trajne partnerske odnose, pri katerih sta zadovoljni obe strani. Ko naslednjič torej potrebujete nove ventile, se le obrnite na nas in zagotavljamo, da vas bomo prepričali.