Kvalitetna tesnila različnih vrst za najboljši izkoristek naprave


tesnilni trakTesnjenje je v hidravliki izredno pomembno, zato boste z našimi visokokakovostnimi tesnili zagotovo zadovoljni. Kakovostno izdelana tesnila lahko v veliki meri preprečijo izgubo tekočine v hidravličnih delih, omogočajo pa boljši izkoristek hidravličnih naprav. Tesnila za hidravliko se razlikujejo po materialu, premeru, načinu vgradnje in pokritem temperaturnem območju. Pri nakupu tesnil bodite pozorni tudi na oznake, ki pomenijo notranji premer cevi izražen v milimetrih. V naši spletni trgovini boste našli bogato ponudbo tesnil različnih dimenzij in materialov. S kvalitetnim in ustreznim tesnilom boste poskrbeli za večji izkoristek naprave. V naši ponudbi boste našli tudi različne vrste tesnilnih mas za vodo, tesnilnih trakov in tesnil za hladilnike.


Tesnilni trak za različne vrste uporabe


Tesnilni trak
za vodo se uporablja za tesnjenje navojnih spojev cevi. Uporabimo ga lahko kot zaščito različnih delov, na primer za izolacijo kablov, ali pa ga preprosto ovijemo okrog ročajev orodja. Na tak način bomo imeli boljši oprijem na orodju. Tesnilni trak ima določeno temperaturno območje, kjer deluje optimalno. Primeren je za tesnjenje tako togih kakor tudi gibljivih cevi za vodo. Naši kakovostni tesnilni trakovi se v trenutku oprimejo določene površine in tako učinkovito preprečujejo uhajanje tekočine.

PREVERITE TUDI HITRE SPOJKE


Tesnilna masa za vodo - učinkovito tesnjenje in zaščita pred uhajanjem tekočine


Tesnila Tesnilna masa za vodo je prav tako učinkovita za tesnjenje. Pohvali se lahko z izrednim oprijemom in zanesljivo ščiti pred uhajanjem vode. Zares dobro se oprime kovine in je odporna na olje, vodo in bencin. Ker se hitro suši in ne kaplja, jo lahko uporabite tudi za zapolnitev različnih razpok in popravilo popuščanj. Tesnilno maso lahko uporabite tudi za tesnjenje betona, lesa ali keramike. Odlično se obnese tudi za zagotovitev boljšega tesnjenja med okenskimi okvirji, vrati itd. Pri nas pa boste dobili tudi kvalitetna tesnila za hladilnike, zamrzovalnike in ostalo hladilno tehniko. Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/s3c/tesnila-za-hidravliko.