Tesnila za hidravliko

Poznamo več vrst tesnil za hidravliko. Razlikujejo se po premeru, materialu, glede na temperaturno območje in način vgradnje. Tesnila za hidravliko delujejo tako, da zmanjšujejo izgubo tekočine v hidravličnih delih, kar pomeni, da tesnila za hidravliko vplivajo na izkoristek hidravličnih naprav. Boljše kot je tesnjenje, večji je izkoristek naprave.

Zavedamo se, da je tesnenje v hidravliki velikega pomena. Prav zato je naša ponudba tesnil za hidravliko velika in raznolika. Ponujamo vam tesnila za hidravliko različnih dimenzij in materialov. Ponujamo vam tudi tesnila za hidravliko po meri. Pri nas lahko kupite tudi kvalitetna in ugodna tesnila za hidravlične črpalke in elektromagnetne ventile.

Najrazličnejša tesnila za hidravliko

Tesnilna masa za vodo

Na naši spletni strani lahko naročite tesnilno maso za vodo po ugodnih cenah. Tesnilna masa za vodo služi popravilu različnih puščanj, zapolnjevanje razpok in tesnjenje. Tesnilna masa za vodo se lahko uporablja tudi za tesnenje poroznih gradbenih materialov, kot so beton, les ali keramične ploščice, ki so pod majhnimi obremenitvami. Prav tako se tesnilna masa za vodo uporablja pri spojih med okenskimi okvirji, vrati, mavčnimi ploščami ali betonskimi elementi.

Ponujamo vam tudi vrhunska lepila in tesnila znamke Locitete. Gre za Henklov produkt izvrsnih lepil in tesnil, ki se uporabljajo v industriji in tudi doma. Nudijo odlično tesnjenje v ekstremnih razmerah, po ugodni ceni, tudi hitre spojke.

Tesnilni trak za vodo

Pri nas lahko naročite tudi tesnilne trakove za vodo. Tesnilni trakovi za vodo se uporabljajo za tesnjenje navojnih spojev cevi vseh vrst medijev. Vsak tesnilni trak za vodo ima seveda tudi svoje temperaturno območje, v katerem deluje optimalno. Tesnilni trak za vodo se uporablja tudi v električni izolaciji na različnih konektorjih, terminalih in motorjih. Tesnilni trak za vodo služi tudi kot zaščita različnih delov ali pa ga enostavno ovijemo okrog ročajev orodja in nam služi za boljši oprijem. Po ugodni ceni vam ponujmo tesnilo dn 100, ki služi za tesnjnje spojem pri ceveh ali armaturnih ploščah. Nudimo tudi manometre.