Prodaja (industrijskih) cevi za vodo

Cev za vodo, gumijasta ali gibljiva oziroma gibka, je eden ključnih kosov vsake vodovodne inštalacije. Cev za vodo je uporabna pri neštetih opravilih: odtok in dotok vode v gospodinjstvih (grelniki, odtoki, bojlerji itd.), za vodovodne inštalacije, kanalizacije itd. Pri izbiri cevi za vodo je potrebno posebno pozornost posvetiti kakovosti materiala. Cev za vodo mora biti nepropustna in odporna proti koroziji. V spletni trgovini podjetja S3C boste našli različne industrijske cevi za vodo, hitre spojke za vodo in še veliko več. Ponujamo vam kakovostne izdelke s področja industrijske hidravlike in pnevmatike po ugodnem ceniku. Industrijske cevi za vodo so primerne za različne vrste naprav in strojev, vaša naloga je le, da poiščete tisto, ki jo potrebujete.

Cev za vodovod

Gibke cevi za vodo

Cenik in informacije o izdelkih so na voljo na spletni strani

Podjetje S3C v sodelovanju z nemško družbo Landefeld, vodilno družbo v EU na področju industrijske opreme, zagotavlja vrhunske industrijske in hidravlične izdelke, med drugim tudi cevi za vodo. Naša ponudba zajema različne fleksibilne oziroma gibke cevi, cevi za vodo, industrijske cevi za vodo, cev za vodo na kolutu in ostale kvalitetne cevi. Vse vrste cevi za vodo iz naše ponudbe v celoti izpolnjujejo vse tehnične pogoje in zadoščajo vsem predpisanim standardom kakovosti. Cenik naših izdelkov je zelo ugoden, o tem se lahko prepričate sami tako, da obiščete našo spletno stran. Z veseljem pa se bomo odzvali tudi na vaš klic, če boste imeli kakršnokoli vprašanje o ceniku ali naših izdelkih.

Gibke gumijaste cevi za vodo

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi dimenzijami, dolžinami, premeri in barvami gumijastih cevi za vodo. Gre za zelo trpežne, prožne, prilagodljive in fleksibilne gibke cevi, ki imajo izredno dolgo življenjsko dobo. Potrebujete morda tudi hitre spojke za vodo? Tudi te boste našli v naši ponudbi. Oglejte si naš cenik in opravite svoj nakup v le nekaj minutah.