Festo Slovenija – hitra pot do vrhunskih izdelkov s področja industrijske pnevmatike

Festo je podjetje s skoraj 100-letno tradicijo. Ustanovljeno je bilo namreč že daljnega leta 1925, in sicer v nemškem mestu Esslingen. Izdelki tega proizvajalca so se postopoma širili na mnoge tuje trge, kjer so zaradi svoje kakovosti hitro poželi ogromno navdušenja. Danes je Festo pnevmatika izredno cenjena med strokovnjaki oz. mojstri po vsem svetu, zato smo v podjetju S3C izjemno ponosni, da med svoje strateške partnerje prištevamo tudi Festo oziroma Festo Slovenija.

Festo pnevmatika sodi med najkakovostnejše v svetovnem merilu

Številni mednarodni certifikati so vsekakor eden najpomembnejših dokazov vrhunskosti izdelkov. O tem, da gre za resnično nadpovprečno kakovostne proizvode, ki se odlično odrežejo celo pri najzahtevnejših nalogah, pa še bolj zgovorno pričajo številni zadovoljni uporabniki po vsem svetu. Industrijska pnevmatika Festo, ki združuje najrazličnejše proizvode s tega področja, je namreč prisotna na praktično vseh celinah. Razširila pa se je tudi sama proizvodnja oziroma mreža podjetja. Zgodba, ki se je, kot omenjeno, začela pisati v Nemčiji, je torej sčasoma dobila kar nekaj »podpoglavij«. Tako ima družba danes podružnice v kar 61 državah, mednje pa spada tudi Festo Slovenija.

Festo Slovenija

Festo Slovenija – eden naših najpomembnejših strateških partnerjev

Povezava z različnimi podjetji – tako iz Slovenije kot iz tujine – nam omogoča, da kupcem zagotavljamo zares najkakovostnejše izdelke v najkrajšem možnem času. Med sodelovanja, na katera smo še posebej ponosni, zagotovo uvrščamo sodelovanje s podjetjem Festo Slovenija. Med drugim to pomeni, da naročnikom brez težav pomagamo celo pri najtežavnejših izzivih, ki zahtevajo uporabo kompleksnih izdelkov – morda celo takšnih, ki sicer niso del redne proizvodnje. Naš strateški partner Festo Slovenija poskrbi, da lahko kupcem, ki obiščejo našo spletno trgovino v upanju, da najdejo zelo specifičen izdelek, ponudimo posebne rešitve. Ker gre v tovrstnih primerih pogosto za situacije, ko je čas še posebej dragocen, pa si s skupnimi močmi prizadevamo, da je dobavni rok pri takšnih izdelkih prav tako čim krajši.

Najkakovostnejša industrijska pnevmatika na enem mestu

Nabor artiklov, med katerimi je mogoče izbirati in ki so del stalne zaloge, kar omogoča nadpovprečno hitro dobavo, je resnično izjemno pester. Tesno sodelovanje z dobavitelji Festo pnevmatike med drugim pomeni, da lahko svojim strankam ponudimo najkakovostnejše vijačne povezave, cevi, prijemalno in vakuumsko tehnologijo, jeklenke, mehanske in električne aktivirane ventile ter druge vrhunske proizvode tega proizvajalca. Delo bo posledično mnogo lažje, še posebej pomembno pa je, da bo delovni proces potekal brez motenj in zastojev, stroški proizvodnje pa bodo mnogo nižji. Pomemben cilj našega delovanja je namreč prav pomoč naročnikom pri optimizaciji delovnih procesov, pri čemer so zelo pomembne prav povezave s podjetji, kot je Festo Slovenija. Če iščete zares vrhunska inženirska orodja, obenem pa komponente, ki so učinkovite z energetskega vidika, ste torej na pravem mestu. Ob vsem naštetem pa si vseskozi prizadevamo, da naročnikom hkrati ponujamo karseda konkurenčne cene.

Festo katalog

Za pregledno primerjavo artiklov si oglejte Festo katalog

Vabimo vas, da si ogledate Festo katalog, v katerem so zbrani najrazličnejši artikli tega proizvajalca. Tam se lahko poučite o tem, kaj vse vam ponujamo, hkrati pa ponuja Festo katalog podrobnejše informacije o lastnostih posameznih izdelkov. Posledično boste lahko izbrali opcijo, ki bo zares optimalna za vaše potrebe. Med najbolj iskane in prodajane artikle zagotovo sodijo pnevmatski pogoni Festo, ki so dobavljivi z batno palico ali brez nje. Ustrezajo najstrožjim standardom kakovosti na svojem področju, med drugim standardom ISO 15552, ISO 6432 in ISO 21287. Če so potrebni rotacijski gibi, vam priporočamo, da se odločite za posebne vrtljive pogone, ki se kombinirajo z okroglo mizo za indeksiranje, za pritrditev pa se uporabijo aktuatorji, in sicer enosmerni ali dvojno delujoči. V primeru, da niste povsem prepričani, kateri artikel oziroma kombinacija lastnosti bi bila resnično najboljša za vas, vam z veseljem pomagamo z  nasveti.