Hidravlične cevi po vaših željah in potrebah

Hidravlika je pojem tehničnih in znanstvenih strok, ki se ukvarjajo z mehanskimi lastnostmi tekočin. Dandanes je hidravlika uporabljena že skoraj vsepovsod; med drugim jo uporablja tudi avtomobilska in letalska industrija, gradbeništvo, arhitektura in robotika; skratka povsod, kjer je potrebna velika moč in natančnost. Hidravlične cevi in spojke, jeklene ali gibke, služijo za prenos hidravlične energije med posameznimi komponentami v hidravlični napravi. Odporne so na tlačne obremenitve do 3250 barov, abrazije, ozon, visoke temperature, UV svetlobo in druge vremenske vplive, v posebnih izvedbah pa tudi na ogenj in statično elektriko. Cevi za vodo in priključki ustrezajo vsem pomembnejšim standardom v svetu težke industrije, saj je od njihove kakovosti odvisno nemoteno obratovanje stroja ali naprave.

Gibka hidravlična cev za vodoHitre spojke in ostale vezne komponente so nepogrešljivi elementi spajanja hidravličnih ali pnevmatskih komponentVisokotlačne hidravlične cevi

Visokotlačne hidravlične cevi za najvišje zahteve

Glede na različne kriterije ločimo: nizkotlačne in visokotlačne hidravlične cevi, teflonske cevi, poliamidne visokotlačne cevi in kovinske brezšivne hidravlične cevi. Zahtevna področja uporabe v industriji, stacionarni in mobilni hidravliki s hitrimi spojkami zahtevajo stabilne visokotlačne in dobro odporne cevi, da bi bilo delo opravljeno dobro. Nudimo visokotlačne hidravlične cevi, ki so odlična rešitev za maksimalno vzdržljivost in dolgotrajno delovanje, celo v najtežjih pogojih.

Uporaba gibke cevi za vodo

V primeru, da hidravlične komponente med obratovanjem spreminjajo svoj položaj oziroma, če je potek hidravličnega voda neugoden, se za prenos hidravlične energije uporabljajo gibke cevi (npr. za vodo), ki istočasno dušijo tudi hrup in nihanja oziroma pulzacijo tekočine. Fleksibilna cev za vodo se uporablja za področja, kot so sanitarna voda, gretje, klimatizacija, toplotne črpalke, bojlerji in solarni kolektorji.
Gibke cevi za vodo ni potrebno spajkati, zato znatno pridobimo na času. Montaža gibke cevi za vodo je enostavna in z nižjimi stroški (20-50%) glede na toge cevi. Še posebej če jih je treba montirati na težje dostopnih mestih. Z uporabo gibke cevi za vodo je odpravljena težava z raztezanjem cevi zaradi toplote, pav tako je odstranjen tudi hrup, ki ga povzroča krožna črpalka.

Poleg tesnila za hidravlike dobite v naši spletni trgovini tudi elektromagnetne ventile in izdelke s področja pnevmatike, npr. pnevmatske cevi za zrak. Na področju hidravlike in pnevmatike je S3C podjetje z jasno začrtano vizijo, strategijo in cilji. Ker je naš cilj ponuditi našim kupcem hitro dobavo kakovostnih izdelkov v Evropi in v svetu uveljavljenih proizvajalcev smo se povezali z družbo Landefeld iz Nemčije, ki je ena od vodilnih družb evropske unije za področje pnevmatike, hidravlike in industrijske opreme. Obiščite nas.

Hidravlika HYDAC