Hitre spojke za hitro in zanesljivo povezovanje cevi in ostalih komponent

Hitre spojke in vezni elementi ter priključki so nepogrešljiv element spajanja komponent v pnevmatiki in hidravliki. Hitre spojke za hidravliko in pnevmatiko vam omogočajo hitro in zanesljivo povezovanje cevi in ostalih komponent. Uporabljajo se za gostinsko opremo, živilsko industrijo, kemično industrijo, v pnevmatiki, medicini, kmetijstvu in vseh področjih, kjer gradimo sisteme s zrakom in tekočinami. Hitre spojke za hidravliko in pnevmatiko odlikujejo enostavno spajanje, zanesljivost, vrhunska kakovost in velika izbira.

Pomembno je, da so hitre spojke dobre kakovosti, saj s tem, ko dobro tesnijo in se dobro prilagajajo ena drugi, zmanjšujejo stroške obratovanja. Kakovost tesnil za hidravliko je npr. pri hidravličnih hitrih spojkah zelo pomembna, saj vam lahko le ta začne puščati tudi že pri parih vklopih in izklopih ali pa vam tesni le par let. Prav tako je pomemben tesnilni material, ki se uporablja za tesnenje, saj ni vsak dober za vsako tesnenje in obremenitev tesnjenega spoja. Zato je zelo pomembno, da ko zaslišite, da neki spoj pušča, ga nemudoma zatesnite in zamenjate z novim. To je še vedno cenejše od stroška puščanja, proizvodnje zraka in kasnejših popravil proizvodnih in čistilnih naprav komprimiranega zraka.

Hitre spojke za hidravliko, mikro spojke

Hitre spojke za hidravliko in pnevmatiko za vse namene in tehnologije

Iščete hitre spojke za hidravliko? V naši spletni trgovini so vam na voljo različni elektromagnetni ventili in hidravlične spojke: z notranjim navojem, z ravnim licem in notranjim navojem, zaporne spojke, hitrozaporne navojne in hidravlične cevne spojke ter hitrozaporne varnostne spojke za vozila.

Na voljo so tudi hitre spojke za pnevmatiko z varnostno funkcijo (1 -> 2), ki se uporabljajo za priklop potisnega plina na tlačni posodi. Pri razklopu se spojke v prvi fazi ne more odstraniti, ta samo razbremeni in odzrači tlačno posodo. Tako vsebina oz. njena para ne more pljuskniti skozi priključek in vas umazati ali poškodovati. Za odstranitev je potrebno potisniti sprostilni obroč še v nasprotno smer.  Hitre spojke za hidravliko in pnevmatiko so na voljo v različnih velikostih, navojih, možnostih priklopa in barv za 100% razlikovanje.

Hitre spojke priznanih proizvajalcev - Parker, Storz, Festo, Cejn, Kamlock

V podjetju S3C želimo ponuditi našim kupcem hitro dobavo kakovostnih izdelkov v Evropi in v svetu uveljavljenih proizvajalcev, zato smo se povezali z družbo Landefeld iz Nemčije, ki je ena od vodilnih družb evropske unije za področje pnevmatike, hidravlike in industrijske opreme. Nudimo tudi manometre.