Industrijska pnevmatika Festo v spletni trgovini S3C

Indutrijska pnevmatika je specifično področje izdelkov, katerih uporabniki potrebujejo zanesljivega, hitrega in natančnega dobavitelja. V podjetju S3C d.o.o. ponujamo najširši program kakovostnih produktov evropskih in svetovnih proizvajalcev, med drugim tudi originalno Festo pnevmatiko.

Festo pnevmatika

Kaj ponujamo

Pripravili smo pester program industrijske pnevmatike Festo. Pri nas lahko naročite pnevmatske cevi, hitre spojke, cilindre, regulatorje tlaka in ventile. Na zalogi imamo skoraj celoten asortman vodilnega svetovnega proizvajalca. Med najbolj prodajanimi izdelki so na primer pnevmatski pogoni Festo, pa pnevmatska povezovalna tehnika (cevi, navojni priključki) in produkti za obdelavo stisnjenega zraka. Izdelke lahko poiščete po kategorijah ali imenu, pri ogledu se vam pokaže tudi celotna specifikacija, da veste, da naročate točno to, kar potrebujete.

Zakaj zaupati Festo pnevmatiki

Festo je svetovno cenjena nemška družba. Izhaja iz mesta Esslingen. Svojo industrijsko pnevmatiko in električno avtomatizacijsko tehnologijo zagotavljajo 300 tisoč strankam v več kot 35 različnih industrijah. Festo je bil ustanovljen leta 1925 in ima danes podjetja v 61 državah. S svojo vrhunsko kakovostjo dosegajo vse pomembne mednarodne certifikate. Njihove izdelke odlikuje inovativnost, neverjetna natančnost in zanesljivost. Tudi zato so prisotni v regijah vse od Evrope in Amerike, pa do Azije, Afrike in Oceanije. Ponosni smo, da smo lahko njihov slovenski dobavitelj. Ko potrebujete vrhunsko industrijsko pnevmatiko, zaupajte Festo pnevmatiki, ki jo dobite prek S3C.

Hitra dobava izdelkov s področja pnevmatike

Smo podjetje z jasno začrtano vizijo in cilji, najpomembnejši med njimi je zagotovo ponuditi našim kupcem hitro dobavo. Pri nas boste naročene izdelke dobili v najhitrejšem možnem času. Festo industrijska pnevmatika bo do vaših vrat potrebovala le 3 delovne dni. To lahko zagotavljamo s strateškimi partnerji in dobro organizirano zalogo proizvodov. Potrebam kupcev se lahko kar najbolj prilagajamo, naši predstavniki pa so z rednimi strankami v stalnem stiku. Tako pri nas pravočasno izveste tudi za vse novosti na področju industrijske pnevmatike. Ko smo enkrat vaš partner in dobavitelj, ne boste potrebovali več nobenega drugega. Na enem mestu lahko naročite vse za pnevmatiko ter tako prihranite pri času in denarju. Na voljo smo tudi za večja naročila.

Kje si lahko ogledate Festo katalog

Za čim večjo dostopnost smo Festo katalog umestili na našo spletno stran. Festo pnevmatika je razvrščena po kategorijah, da originalne dele čim hitreje poiščete, lahko pa iščete tudi po konkretnem imenu ali številki izdelka. Za naročeno vam ob doplačilu lahko pošljemo tudi tovarniško potrdilo.

Za najboljšo uporabniško izkušnjo priporočamo, da se na naši spletni strani registrirate, saj boste tako videli ne le natančnih podatkov za posamezni Festo izdelek, ampak tudi cene. Ko se na spletni strani prijavite kot stranka, enostavno brskate med izdelki in berete njihove karakteristike. Za izdelke vam lahko ponudimo tudi ugodnejše alternative z enakimi specifikacijami.

Naročanje industrijske pnevmatike

Pri izbiri izdelkov se lahko odločite za različno število kosov, tudi za velike pošiljke. A naša prednost je sicer ravno ta, da zaradi hitre dobave ne potrebujete sami vzdrževati velike zaloge. Rešimo vas tudi, ko ste v časovni stiski, tako da pri delu ne bo zastojev, projekti pa bodo pravočasno zaključeni. Ker smo specialisti na svojem področju, vam nudimo tudi individualno tehnično svetovanje na telefonski številki 01 423 22 22. Z veseljem vam bomo razjasnili vse dvome in vprašanja.

Naročila, oddana v sistem do 18:00 ure (ob petkih do 16:30 ure), bodo odpremljena še isti dan. Če naročite prek spleta od ponedeljka do četrtka od 18:00 - 21:00 ali v petek od 16:30 - 18:00, pošljemo vaše naročilo po želji še isti dan z GLS. Poenostavite si torej dobavo delovnih materialov in od zdaj naprej vedno naročajte pri nas. Zaupajte strokovnjakom, ki vedo, kako do vas spraviti Festo izdelke najhitreje in najceneje.

Festo industrijska pnevmatika