Tesnila Klinger, ploščata – za varno in zanesljivo tesnjenje!

Tesnila lahko povečajo izkoristek naprave in so nepogrešljiva pri doseganju tesnjenja. Med seboj se tesnila razlikujejo glede na premer, material, iz katerega so izdelana, pa tudi po načinu vgradnje. Klinger ploščata tesnila so brez dvoma univerzalni material za zanesljivo tesnjenje, z vgradnjo katerega ne moremo zgrešiti. Ploščata tesnila Klinger so izdelana iz edinstvene matrice, ki ponuja odlično kombinacijo različnih lastnosti. Zaradi tega so uporabna na različnih področjih oziroma v številnih panogah, vključno s kemično, prehrambeno in vodovodno panogo. Z implementacijo pravih tesnil lahko dolgoročno poskrbimo za optimizacijo stroškov, zato je zares pomembno izbrati kvalitetna – investicija se v vsakem primeru splača. Klinger ploščata tesnila so sestavljena iz aramidnih vlaken in povezana z NBR. Odporna so na olja, vodo, paro, pline, raztopine soli, goriva, alkohole, zmerne organske in anorganske kisline, ogljikovodike, maziva in hladilna sredstva, zato bodo z lahkoto našla svoje mesto v najrazličnejših panogah. Tesnilni material, iz katerega so izdelana Klinger ploščata tesnila, je univerzalni visokotlačni, dimenzijsko stabilen in dosledno sestavljen. Na policah podjetja S3C nas čakajo tudi kvalitetna grafitna tesnila, tesnilni trakovi in tesnilni obroči po konkurenčnih cenah.

Zakaj imajo Klinger ploščata tesnila prednost pred drugimi vrstami tesnil?

Ploščata tesnila Klinger so primerna za različne medije, saj so zelo odporna tudi proti hladilnim sredstvom, odlikuje pa jih tudi odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Pri nakupu le-teh ne smemo pozabiti še na druge pripomočke, kot so tesnilni obroči in tesnilni trakovi. Če iščete tesnila, primerna za vročo vodo in paro pri visokih temperaturah do 450 ° C, potem nikakor ne smete spregledati vrhunskih Klinger grafitnih tesnil LAMINA PSM – gre za ekspandirana grafitna tesnila z grobo nerjavečo pločevino, ki so odporna na vročo vodo in paro. Material, iz katerega je ta vrsta tesnil izdelana, sestoji iz ekspandiranega grafita in 0,1 mm debelega tangiranega vložka iz nerjavečega jekla. Pri tem je potrebno poudariti, da material ne vsebuje smol, impregnacij ali drugih organskih spojin, zato pri njegovi uporabi ne obstajajo tveganja v smislu strupov. Klinger ploščata tesnila uporabniku zagotavljajo stabilne fizikalne lastnosti v celotnem temperaturnem območju, so odlično kemično odporna, poleg tega pa zagotavljajo odlično prilagodljivost za vsako tesnilno površino.

Klinger tesnila

Grafitno tesnilo Klinger

Kaj moramo vedeti pred nakupom tesnil Klinger?

Življenjska doba in uspešnost ploščatih tesnil Klinger sta v veliki večini odvisni od ustreznega skladiščenja, pa tudi od vgradnje, torej od dejavnikov, ki presegajo nadzor proizvajalca. V podjetju S3C lahko jamčimo kakovost naših tesnil, vendar je potrebno pri vgradnji strogo upoštevati navodila za vgradnjo. Poleg tesnil smo za vas pripravili še pestro ponudbo drugih izdelkov, vključno s šivnimi in brezšivnimi cevmi, hitrimi spojkami, ventili in ostalimi izdelki, ki se uporabljajo na področju hidravlike, pnevmatike in drugih industrij. Pester nabor tesnil in drugih izdelkov si je mogoče ogledati na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi ceniki. Za nakup kvalitetnih ploščatih tesnil Klinger z odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto ter  primernih za različne medije, obiščite spletno stran podjetja S3C.

Kaj se zgodi, če izberemo napačno ali slabo kvalitetno tesnilo?

Tesnila so namenjena tesnjenju – če torej izberemo napačnega za določen namen oziroma takšnega, ki je izdelano iz nekvalitetnih materialov, tvegamo, da ne bo dobro tesnilo. Z drugimi besedami, rezultat ne bo takšen, kot bi si želeli. Pri izbiri ne pozabimo preveriti oznake, dimenzij in materialov, iz katerih so izdelana tesnila. Klinger ploščata tesnila so prvovrstna izbira za zahtevnejše aplikacije, njihova velika prednost pa je, da jih je mogoče uporabiti na toliko različnih področjih. V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri, pred nakupom kontaktirajte prijazne prodajalce iz spletne trgovine S3C. Zaupajte nam in izberite kvalitetna tesnila po ugodnih cenah.