Regali za dnevno sobo so narejeni iz lesa, lahko imajo steklene dodatke

Regali za dnevno sobo so del opreme, ki jo najdemo v vsakem domu. Imajo dekorativno in funkcionalno nalogo saj so pogosto edini kos pohištva v dnevni sobi, če izvzamemo sedežno garnituro in klubsko mizo. Najpogosteje so narejeni iz lesa v kombinaciji s steklom ali plastiko. Fronte regalov za dnevno sobo imajo lahko videz visokega sijaja ali pa so v mat izvedbi, na voljo so v različnih barvah popestrijo prostor in mu dajo poseben pečat. Lahko so sestavljeni iz več elementov ali pa so zasnovani kot en element. Pri večdelni zasnovi jih sestavljajo stenske in talne omarice ter police. Stenske omarice so zelo praktične, saj lahko vanje shranimo drobne občutljive predmete, ki se nam ne zdijo primerni za postavitev na police. Talne omarice so običajno največji elementi v sestavu na katere pogosto postavimo televizijo in kakšen večji dekorativni predmet. Velika prednost večdelnega regala je tudi ta, da lahko posamezne elemente razporedimo glede na razpoložljivi prostor, ki ga imamo. Pri enodelni različici tega ne moremo storiti, ker se regal ne da razstaviti, zato je potrebno zanj zagotoviti dovolj razpoložljivega prostora.

Regali za dnevno sobo so različnih oblik, zato je pred nakupom potrebno dobro premisliti

Omarice in police, ki tvorijo regal služijo kot odlagalna mesta za knjige, razne spominke, dekorativne predmete in podobno. Omarice imajo lesene fronte, lahko pa so tudi zastekljene. Na police in omarice lahko postavimo tudi rastline, ki popestrijo izgled prostora obenem pa izboljšujejo kvaliteto zraka. Pred nakupom regala za dnevno sobo je potrebno dobro premisliti kaj želimo nanj postaviti in koliko potrebujemo prostora za shranjevanje. Različni sestavi nudijo različne kapacitete odprtih in zaprtih odlagalnih prostorov. V primeru, da imamo veliko knjig, bomo izbrali regal, ki ima veliko polic, če pa imamo veliko avdio in video opreme pa moramo izbrati model, ki ima v talni omarici dovolj prostora, da namestimo vanj vso opremo. Ljudje smo si različni, tem pa je tudi prilagojeno pohištvo. Nekateri regali imajo tudi LED osvetlitev, ki naredi poseben ambient. Osvetlitev je lahko v eni barvi ali pa imate možnost izbire različnih barv.

oprema za dnevno soboureditev dnevne sobe

Za osnovno ureditev dnevne sobe potrebujemo regal, sedežno garnituro in klubsko mizo

Ureditev dnevne sobe je izbira posameznika in je odvisna od raznih faktorjev. Običajno je največji faktor razpoložljiv prostor, saj na to nimamo vpliva. Dnevno sobo moramo urediti tako, da bomo vanjo lahko postavili vso opremo, ki jo potrebujemo za prijetno in udobno bivanje. Če imamo na voljo dovolj prostora, se lahko odločimo za velik regal, razkošno sedežno garnituro ter klubsko mizo, mogoče tudi kakšen udoben počivalnik in še kakšen dodaten kos opreme. V primeru majhnega prostora pa moramo dobro premisliti glede ureditve, saj je potrebno razpoložljiv prostor optimalno izkoristiti. Običajno se v majhne prostore namesti regal, trosed in klubska mizica. Najboljšo izrabo prostora pa nudijo dnevne sobe po meri. V tem primeru se oprema dnevne sobe optimalno prilega prostoru, narejena pa je po vaših željah saj lahko sami izbirate barve in materiale.

Regal za dnevno sobo nudi veliko prostora za odlaganje in shranjevanje raznih stvari

V našem podjetju nudimo veliko pohištva za dnevno sobo. Izbirate lahko med različnimi modeli sedežnih garnitur, regalov, poličnikov, klubskih miz, počivalnikov in ostalih dodatkov. Na voljo so vam moderne in klasične sedežne garniture, zofe in fotelji v raznih barvah in materialih. Poleg sedežne garniture sodi tudi klubska miza, ki je lahko izdelana iz raznih materialov, v različnih velikostih in oblikah. Vsaka dnevna soba potrebuje tudi regal, ki ga uporabljamo za shranjevanje raznih stvari in kot odlagalno površino. Oprema za stanovanje, ki jo imamo v našem prodajnem programu je evropske izdelave, zato je visoko kvalitetna in narejena iz najboljših materialov. Odločite se lahko za opremo iz serijske proizvodnje, lahko pa vam jo izdelamo tudi po meri. V našem razstavno prodajnem salonu si lahko ogledate razstavne eksponate in se prepričate o njihovi kvaliteti. Naši prijazni prodajalci vam bodo z veseljem svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.