Pri opremljanju dnevne sobe potrebno upoštevati želje vseh družinskih članov

Dnevna sobaKer so dnevne sobe namenjene različnim skupinskim ali posameznim dejavnostim družinskih članov, morajo biti urejene tako, da ustrezajo željam in potrebam vseh. V dnevni sobi gledamo televizijo, poslušamo glasbo, beremo, igramo razne družabne igre. V dnevni sobi pa tudi gostimo sorodnike in prijatelje. Zato je pomembno, da je izbrana oprema dnevne sobe udobna in da s svojim videzom prijetno vplivata na naše počutje.Dnevne sobe po meri upoštevajo vaše želje in se popolnoma prilagodijo vašim potrebam, obenem pa do zadnjega centimetra izkoristijo dani prostor. Bistvenega pomena pri načrtovanju dnevne sobe po meri pa je, da sta pohištvo in oprema dnevne sobe umeščena v prostor glede na slog, ki smo si ga izbrali. Večina ljudi izbere slog dnevne sobe, ki ustreza ustaljenim smernicam - poleg moderne dnevne sobe so na voljo tudi klasične.

Kuhinja z dnevno sobo vse bolj prisotna v modernih domovih

Dnevna soba po meriV modernih domovih se vse bolj uveljavlja kuhinja, ki prehaja v prostor jedilnice z dnevno sobo. Kuhinja z dnevno sobo daje videz velikega in modernega stanovanja, obenem pa združitev obeh prostorov prispeva k večji funkcionalnosti. Vse je na dosegu roke, hkrati pa se lahko med pripravo jedi družite z ostalimi člani družine ali obiskovalci. Po mnenju mnogih kuhinja z dnevno sobo predstavlja utrip srca doma. Z novim pristopom opremljanja kuhinja z dnevno sobo vzpostavlja sproščeno druženje gostov in gostiteljev, zagotavlja funkcionalnost ter vse skupaj združuje v paket vrhunskega dizajna.

Oprema dnevne sobe usklajena tako z jedilnico kot s kuhinjo

Pri oblikovanju in izbiri opreme dnevne sobe z jedilnico je pomembno, da sta kuhinja in jedilnica z dnevno sobo stilno, barvno in materialno usklajeni. Zato se številni proizvajalci kuhinj odločajo že kar za nekakšne podaljške v dnevno sobo, kjer se kuhinjsko pohištvo in oprema dnevne sobe z jedilnico vizualno popolnoma ujemata. Takšna je tudi marsikatera dnevna soba v Maros Ljubljana. Okusno opremljena kuhinja z dnevno sobo bo ustvarila prijeten prostor za druženje in tako postala središče vašega druženja z družino in prijatelji.

VEČ O MODERNI OPREMI DNEVNE SOBE