Spalnice po meri: postelje, omare in drugi elementi za spalnico

Spalnice so nedvomno eden najpomembnejših prostorov v našem domu. Od tega, kakšna je oprema v tem prostoru, je v veliki meri odvisna kakovost našega počitka oziroma spanca. Vsekakor ima pri tem najpomembnejši vpliv udobje postelje, vendar pa je pomembno, da tudi z drugo opremo ustvarimo karseda pomirjajoče okolje, ki bo poskrbelo za to, da se po napornem dnevu uspešno umirimo in počasi napotimo proti deželi sna. Tako je nujno, da si vzamete čas in izberete zares primerno pohištvo. Spalnice naj bi bile načeloma nekoliko bolj umirjenih, hladnih ali pa nežnih pastelnih barv, saj je dokazano, da takšne barve delujejo najbolj pomirjajoče. Seveda pa je končna odločitev glede barve, stila, materialov in drugih značilnosti prepuščena vam. V salonih Maros vam ponujamo pester izbor možnosti, med katerimi se najde idealna rešitev za vsak okus.

Prefinjeno zasnovano pohištvo za spalnice in druge prostore v vašem domu

Osnovna značilnost vse opreme, ki je del naše programa, je ta, da so za izdelavo uporabljeni izjemno trpežni materiali z dolgo življenjsko dobo, zato ni nevarnosti, da bi prišlo do hitre obrabe, ki bi zmanjšala funkcionalnost in negativno vplivala na urejenost prostora. Za povrh pa gre za domišljeno oblikovano, estetsko dovršeno pohištvo. Spalnice posledično delujejo izredno moderno, hkrati pa elegantno in brezčasno. Podobno velja za drugo opremo iz naše ponudbe, namenjeno opremljanju dnevne sobe, jedilnice, kuhinje in drugih prostorov vašega doma.

moderna spalnica

Od različnih vrst postelj do taburejev in komode za spalnico

Pri nas najdete resnično vse elemente, ki so potrebni za opremljanje. Osnova so seveda postelje, ki so dobavljive v številnih različicah, Tako se lahko odločite za večje zakonske oz. francoske postelje ali pa za enojne postelje, pri katerih so možni različni podtipi (postelja s predalom, z izvlečnim ležiščem, dvojna postelja ipd.). Izbrati bo torej mogoče dimenzije in druge lastnosti, ki bodo popolnoma ustrezale vašim potrebam. Če se odločite zgolj za posteljni okvir, ga je možno nato kombinirati z različnimi kvalitetnimi ležišči, ki so prav tako del naše ponudbe. Skupna lastnost vseh ležišč je, da zagotavljajo obilo udobja. Nič več premetavanja in zbujanja z bolečinami v hrbtu, torej. Za piko na i oziroma za to, da bo udobje med spanjem zares popolno, pa poskrbijo posteljnina, odeje in vzglavniki iz našega prodajnega programa. Pomembno mesto v naši ponudbi imajo tudi tabureji, nočne omarice in komode za spalnico. Vsi našteti elementi so dobavljivi v poljubnih stilih – od zelo modernih do nekoliko bolj rustikalnih izvedb z razkošnimi detajli.

pohištvo za spalnico

Praktične in moderne garderobne omare za spalnico

Naša ponudba pa nikakor ne bi bila popolna, če ne bi bilo mogoče v njej najti omare za spalnico. Podobno kot drugi elementi so naše garderobne omare za spalnico na voljo v številnih dimenzijah, barvah, stilih in materialih. Obenem lahko izbirate med različnimi vrstami zapiranja oz. odpiranja. Poleg klasičnih vrat so tu še omare za spalnico z drsnimi vrati, ki so še posebej primerne za manjše prostore, saj omogočajo, da je razpoložljiva površina zares kar najbolje izkoriščena. Ne glede na to, za katero izvedbo se odločite, pa je poskrbljeno za to, da je hrup pri odpiranju in zapiranju resnično minimalen, za kar je zaslužno vrhunsko okovje v kombinaciji z nič manj kvalitetnimi vodili. Ogromno svobode imate tudi glede notranjosti garderobne omare za spalnico. Poljubna kombinacija polic, predalnikov in drogov za obešanje oblačil omogoča, da si zagotovite ogromno prostora za shranjevanje in se posledično izognete nepotrebnemu neredu. Gre torej za svojstven spoj modernega videza in praktičnosti, s katerim se lahko pohvalijo vse omare za spalnico iz našega pestrega prodajnega programa. Omare, komode za spalnico in drugi kosi opreme, ki jih najdete v naši ponudbi, so izdelani iz materialov, ki so izjemno enostavni za vzdrževanje. Kljub minimalnemu vzdrževanju pa ohranijo svoj originalni videz in funkcionalnost še vrsto let.