Barski stol različnih dimenzij za kuhinjo in jedilnico po ugodnem ceniku


Barski stol za kuhinjo in jedilnico ter ostala ponudba stolov za jedilnico je pri nas dostopna po ugodnem ceniku. Izbirate lahko med različnimi dizajni in stili barskih stolov in kuhinjskih stolov, glede na vaš stil in okus. Barski stol je primeren za manjše kuhinje, vendar pa to ni pravilo. Namreč, barski stol je lahko tudi estetsko privlačen in funkcionalen element tudi v večji kuhinji, še posebno, če imate v kuhinji tudi jedilni pult. Na voljo je v različnih dimenzijah, od večjih do manjših, v različnih materialih in dizajnih. Cenik barskih stolov za kuhinjo in jedilnico je ugoden, o tem se lahko prepričate tudi sami. Obiščite nas v enem izmed naših salonov in si oglejte barske stole ter ostalo ponudbo pohištva.


Barski stol za kuhinjoBarski stol, ki se bo odlično podal v vsako kuhinjo ali jedilnico


Podjetje Maros vam ponuja barske stole svetovno priznanih proizvajalcev Calligaris in Tonin Casa. Prepričani smo, da boste med pestro ponudbo našli takšne, ki se bodo odlično podali v vašo kuhinjo. Različni modeli barskih stolov, zanimivi dizajni, barve, vrhunski materiali in ugoden cenik so zagotovilo za pameten nakup. Barski stol, ki ga boste dobili pri nas, je udoben za sedenje in omogoča veliko mero prilagodljivosti. Kvalitetna izdelava in vrhunski materiali omogočajo dolgo življenjsko dobo barskega stola in prvovrstno udobje. Na voljo so barski stoli v različnih dimenzijah, tako da lahko izberete primernega zase.


Različne dimenzije in materiali barskih stolov za jedilnico


Ponudba barskih stolov zajema takšne, ki so narejeni iz različnih materialov. Podnožje barskih stolov je lahko leseno, plastično ali kovinsko, tudi noge so lahko v različnih oblikah in barvah. Prav tako pa vam ponujamo možnost kombiniranja različnih sedišč barskih stolov z različnimi podnožji istega modela barskega stola za kuhinjo. Dimenzije so prav tako različne, razlikujejo pa se v višini in premeru sedišč. Nekateri modeli imajo možnost regulacije višine sedišča z dvižnim mehanizmom.

Izdelava pohištva po meri:https://www.vsi.si/maros/izdelava-pohistva-po-meri

MODERNE SEDEŽNE GARNITURE

MIZE ZA JEDILNICO

Barski stol