Stoli za jedilnico so narejeni iz materialov, ki se jih enostavno očisti

Stoli za jedilnico so del našega obširnega prodajnega programa. Nudimo vam jedilniške stole v različnih stilih, ki so primerni za vsak dom. Izbirate lahko med klasično obliko jedilniških stolov, moderno obliko, v ponudbi pa imamo tudi jedilne stole nenavadnih oblik. Obliko lahko prilagodite stilu, ki prevladuje v vašem domu, naj bo to moderen, klasičen, industrijski ali kakšen drug stil. V našem razstavno prodajnem salonu si lahko ogledate razstavne eksponate, naši prijazni prodajalci pa vam bodo odgovorili na vsa vprašanja. Dobite lahko tudi katalog, kjer najdete celotno ponudbo jedilniških stolov iz našega prodajnega programa. V katalogu boste našli tudi vse informacije glede postopka izdelave in uporabljenih materialov, prav tako pa najdete čudovite slike, ki odlično predstavljajo naše stole. Stoli za jedilnico so narejeni iz različnih materialov, ki se med seboj odlično dopolnjujejo. Materiali, ki so uporabljeni so les, plastika, keramika, kovina in usnje. Jedilni stoli morajo biti prijetni za sedenje, tudi po daljšem času, ki ga preživite pri druženju z družino ali s prijatelji za vašo jedilno mizo. Priporočamo vam nakup kvalitetnih stolov, ki vam bodo služili dolgo časa.

stoli za jedilnico

VEČ O NAŠIH MIZAH IN STOLIH TUKAJ!

Jedilniški stoli, ki jih imamo v našem prodajnem programu so zelo kvalitetni

Poleg jedilniških stolov lahko pri nas izberete tudi jedilno mizo. Miza in stoli so glavni in včasih edini kos pohištva v jedilnici, zato je prav, da se ujemajo z ostalo stanovanjsko opremo. V današnjem času so postali kuhinja, jedilnica in dnevna soba skupen prostor, ki je namenjen preživljanju časa z družino in prijatelji. Velik odprt prostor deluje zelo zračno in prijetno, zato je zaželjeno, da se tudi oprema v vseh treh prostorih ujema. Veliko proizvajalcev pohištva izdeluje opremo za kuhinje, jedilnice in dnevne sobe z namenom, da lahko kupimo opremo, ki se ujema in tvori čudovito celoto. Kuhinja se z otokom, ki služi za pripravo in serviranje hrane povezuje z dnevno sobo. Ob kuhinjski otok se lahko postavijo barski stoli, ki ne zavzamejo veliko prostora. Kuhinjski otok ima funkcijo mize, kar je zelo priročno v manjših prostorih. Poleg servirne funkcije služi kuhinjski otok tudi kot prostor za shranjevanje. Police, predali in omarice so zelo priročne, najbolj v primerih, ko je stanovanje majhno in ni veliko prostora za shranjevanje.

jedilniški stoli

Izbirate lahko med stoli v klasični obliki, moderni obliki in v nenavadnih oblikah

Stoli za jedilnico morajo biti narejeni iz materialov, ki so preprosti za čiščenje. V kuhinji oziroma jedilnici imamo opravka s hrano, zato morajo biti površine, ki so v teh prostorih higienične. Stoli, ki se zaradi uporabljenih materialov ne morejo temeljito očistiti, lahko hitro postanejo gojišče bakterij, kar v nobenem pogledu ni sprejemljivo. Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo stolov iz našega prodajnega programa se enostavno očistijo in so zelo kvalitetni, zato imajo dolgo življenjsko dobo. Oblazinjenje stola je zelo pomembno, saj je od tega odvisno kako prijetno je večurno sedenje za mizo. Če stoli niso pravilno zasnovani in če so narejeni iz slabih materialov, sedenje ne bo udobno. Zato je prav, da se odločite za nakup stolov, ki ugodno vplivajo na vaše telo.

Stole v raznih oblikah si lahko ogledate v našem prodajnem salonu

Jedilna miza, ki jo lahko izberete iz našega prodajnega programa je lahko različnih oblik in velikosti. Nudimo vam mize okroglih, kvadratnih, pravokotnih oblik. Vse so izdelane in kvalitetnih materialov, z naprednimi stroji, ki zagotavljajo natančno izdelavo. Miza mora biti dovolj trdna in stabilna, ter lepega videza. V naših katalogih si lahko ogledate obširno ponudbo miz v različnih barvah za vsak dom. Kvalitetna izdelava in vrhunski materiali ločijo naše jedilniške mize od ostalih na tržišču. Različne velikosti miz so na voljo za različne velikosti prostorov. Nudimo tudi raztegljive modele, ki pridejo prav pri občasnih druženjih, ko rabimo več prostora. Klasične jedilne garniture so sestavljene iz mize in šestih stolov, ni pa to več pravilo tako kot je bilo včasih. Ker se mize in stoli kupujejo posebej, lahko izberete toliko stolov kot želite.