Sedežne garniture po meri Maros

Sedežne garniture po meri v podjetju Maros omogočajo popolno prilagajanje vašim željam in potrebam, udobje, prosto izbiro blaga za sedežne garniture, oblik in drugih estetskih in praktičnih lastnosti. Vabimo vas, da preverite našo spletno stran in katalog, če pa ne najdete izdelka, ki bi vam popolnoma ustrezal, se lahko odločite za sedežno garnituro po meri.

Sedežna garnitura

Zakaj bi se odločili za sedežno garnituro po meri?

Morda se zdi marsikomu sedežna garnitura po meri potrata denarja, a naj vam zagotovimo, da temu ni tako. Namreč, prihranite si lahko marsikatero nevšečnost, če izberete sedežno garnituro po meri, cena pa se vam povrne tudi zato, ker pomeni sedežna po naročilu večkrat veliko bolj dolgotrajen nakup kot odločitev za kavč iz kataloga, in sicer iz več razlogov: sedežna garnitura po meri se v vsem prilagaja vašim željam in potrebam: izberete točne dimenzije, ki vam ustrezajo, blago za sedežne garniture (usnjene sedežne ali iz blaga) in vzorec, kar pomeni, da vam bo sedežna garnitura po meri še dolgo všeč, saj je tudi estetsko narejena v skladu z vašimi željami. Če potrebujete kos pohištva, ki bo služil sedenju čez dan in spanju ponoči, vam izdelamo udobno in lepo sedežno garnituro z ležiščem, pri čemer ne bo potrebno sklepati kompromisov med estetiko in praktičnostjo. Predvsem pa je sedežna garnitura po meri unikatna, narejena iz želenega blaga za sedežne garniture, samo vaša in je gotovo ne boste videli tudi pri nekom drugem.

USNJENE SEDEŽNE GARNITURE PO MERI

Katero blago za sedežne garniture izbrati?

Izbira blaga za sedežne garniture je odvisna od vaših želja. Veliko sedežnih garnitur po meri in iz kataloga ponujamo v dveh izvedbah: kot usnjene sedežne ali iz tkanine, in prav vsako blago za sedežne garniture ima svoje prednosti. Tkanina ponuja več udobja, usnjeni sedeži se tudi prej zagrejejo, a nudijo enostavnejše čiščenje sedežnih garnitur, če pride do kakšnih madežev. Načeloma se praske kasneje opazijo na sedežni garnituri po meri iz tekstila, vendar pa je vse odvisno predvsem od kvalitete blaga za sedežne garniture. Če se odločate na podlagi trajnosti, vam lahko zagotovimo, da je kvaliteta vseh sedežnih garnituri po meri in iz kataloga vrhunska, tako da se lahko pri izbiri blaga za sedežne garniture odločite le na podlagi osebnih želj, če potrebujete še dodatno svetovanje, pa smo vam v podjetju Maros zmeraj na voljo.

Sedežna garnitura po meri