Naši stoli za jedilnico so udobni in kvalitetni


Stoli za jedilnico, ki jih imamo v našem obširnem prodajnem programu so izdelani iz kombinacije kvalitetnih materialov in nudijo visoko udobje pri sedenju. Vsak jedilniški stol je narejen s sodobnimi postopki izdelave, skrbno in natančno. Narejeni so iz različnih materialov kot je les, plastika, usnje, keramika, kovina. Lahko so oblazinjeni, kar še poveča udobje sedenja. Naši jedilniški stoli imajo lahko klasičen ali moderni izgled. Stoli so lahko tradicionalnih oblik, prav tako pa nudimo sodobne stole neobičajnih posebnih oblik, ki dopolnijo in popestrijo vašo jedilnico. Poleg klasičnih stolov se v jedilnici lahko uporabljajo tudi barski stoli. Barski stoli so višji od klasičnih stolov in so običajno v uporabi pri kuhinjskem pultu. Stoli za jedilnico so iz praktičnih razlogov narejeni iz materialov, ki so enostavni za čiščenje. Vsak stol je kos funkcionalnega pohištva, ki je pomemben za udobno preživljanje časa z družino ali prijatelji za jedilno mizo.

Jedilniški stoli

Jedilne garniture so lahko klasične ali moderne


Jedilne garniture so obvezen del pohištva za vašo jedilnico saj imajo estetsko in funkcionalno vlogo, zato je prava oziroma dobra izbira zelo pomembna. Ker preživimo v jedilnici kar nekaj svojega časa, je za pravo udobje dobro imeti kvalitetno garnituro. Jedilne garniture so lahko majhne ali pa zelo velike. Običajno se velikost garniture prilagodi velikosti samega prostora in seveda potrebam kupcev. Naše jedilne garniture so sestavljene iz visoko kvalitetnih stolov in miz. Naša ponudba obsega mize različnih oblik, lahko so okrogle, ovalne, kvadratne ali pravokotne, tako da boste sigurno našli pravo za vaš dom.


Okrogle mize v naši ponudbi so narejene iz različnih materialov


Okrogle jedilne mize
so zelo praktične, saj ne zasedejo veliko prostora. Visoko kvalitetne okrogle mize, ki vam jih nudimo so lahko narejene iz veliko različnih materialov. Naše okrogle mize so tudi raztegljive tako da se lahko prilagodijo prostoru in različnemu številu pogrinjkov.

MIZE ZA JEDILNICO

BARSKI STOLI

Stoli za jedilnico