Klubska mizica za vsak okus - moderne, okrogle in dizajnerske klubske mizice

Klubska mizicaSi želite estetsko dovršeno in funkcionalno klubsko mizico, ki bo polepšala vašo dnevno sobo ali pisarno? Potem ste na pravem mestu. V podjetju Maros vas poleg ostalega pohištva nudimo pestro izbiro klubskih mizic, ki vas bodo zagotovo očarale. Za vsak okus smo pripravili nekaj. Če je vaš okus zahteven in sodoben, potem izberite moderno klubsko mizico. Če bi v vašem prostoru radi imeli okroglo klubsko mizico, potem imamo za vas na voljo veliko okroglih steklenih in modernih klubskih mizic. Izbirate lahko tudi med različnimi dizajnerskimi klubskimi mizicami. Vabimo vas, da si ogledate naš salon v Ljubljani ali Celju in se sprehodite skozi prekrasno opremljene prostore. Zagotovo boste dobili navdih za opremo vašega prostora. Poleg razstavljenih eksponatov in artiklov na zalogi pa vam lahko naredimo tudi pohištvo in klubsko mizico po meri. Dolgoletne izkušnje so nam dale ogromno uporabnega znanja, sodelujemo z vrhunskimi arhitekti, mizarji in monterji. Ne glede na to, kako zahteven in unikaten je vaš okus, smo prepričani, da bomo zadovoljili vašim željam.

Za moderne in klasične okuse - klubske mizice po meri


Klubska mizica je eden izmed elementov pohištva, ki ima uporabno in estetsko funkcijo. Za moderne domove je kot nalašč moderna klubska mizica, ki bo vašemu prostoru dala svoj karakter. Steklena klubska mizica je zadnja leta zelo priljubljena, čeprav je še vedno v trendu les. Izberete pa lahko kombinacijo obojega. Pohvalimo se lahko tudi z izredno atraktivnimi dizajnerskimi klubskimi mizicami, ki bodo vaš prostor napolnile z ekstravaganco in sodobnostjo.

VEČ O MODERNI OPREMI DNEVNE SOBE IN KLUBSKIH MIZICAH

Vrhunska klubska mizica po vašem okusu za dom ali pisarno


Klubsko mizico lahko postavite tudi v pisarno. Očarala bo obiskovalce vaše pisarne, predvsem pa vas. Klubske mizice priznanih svetovnih proizvajalcev so pri nas na voljo v različnih oblikah in iz različnih kakovostnih materialov, okrogle, kvadratne, moderne, dizajnerske in klasične klubske mizice. Skupaj s proizvajalci pa vam dajemo tudi garancijo na vse naše izdelke, vključno s klubskimi mizicami.

Klubske mizice steklene