Kuhinja z otokom je zelo praktična, ker nudi dodatno delovno površino

Kuhinja z otokom je zelo funkcionalna saj razporeditev elementov nudi večjo praktičnost in dodatno delovno površino. Običajno imajo večje kuhinje otok kot dodatni element, ki ima lahko različne namembnosti. Otok lahko služi kot običajna delovna površina, namenjena pripravi ali serviranju hrane. V nekaterih kuhinjah je v otok vgrajena kuhalna plošča in pečica. Lahko pa je v otok tudi vgrajeno pomivalno korito. Tudi male kuhinje imajo lahko otok, ki je sicer manjši ampak še vedno funkcionalen. Ponavadi služi otok v majhnih prostorih kot servirna površina oziroma je nadomestek jedilne garniture. Za male kuhinje se največkrat kuhinjski elementi izdelajo po naročilu. Če je na razpolago malo prostora, mora biti ta maksimalno izkoriščen. Izdelava kuhinj po naročilu omogoča tudi izdelavo elementov v nestandardnih merah, kar pri tipskih kuhinjah ni mogoče. Pomembno je tudi, da je razporeditev elementov narejenih po naročilu postavljena tako, da je postavitev funkcionalna.

POIŠČITE IDEJE ZA KUHINJE V NAŠEM KATALOGU

Če se odločite za kuhinjo z otokom po naročilu, lahko izbirate med številnimi barvami

Nudimo vam kuhinje z otokom ali brez v klasični in moderni različici. Odločite se lahko za tipsko postavitev ali pa vam izdelamo kuhinjo z otokom po naročilu. Kuhinje po naročilu nudijo maksimalen izkoristek prostora, ki je na razpolago. V primeru, da imate prostor nestandardnih mer, se tem meram prilagodijo tudi elementi. Izbirate lahko med klasičnim ali modernim izgledomkuhinj z otokom ali brez. Omarice naših kuhinj po naročilu so sestavljene iz različnih materialov. Stranice so izdelane iz masivnega lesa, fronte so pa lahko iz furnirja z lesnim vzorcem, melamina ali laka z mat ali sijajnim videzom. Fronte so lahko sestavljene tudi iz aluminijastega okvirja in steklenega polnila. Na voljo imamo 12 različnih steklenih polnil, tudi v videzu kamna ali betona. Ročaji za odpiranje so na elementih narejenih po naročilu, lahko vidni ali ne. Največkrat so vidni ročaji iz kovine v različnih oblikah. Nevidni ročaji so profilirana vratca ali pa so vratca višja od korpusov in se na ta način ustvarijo ročaji. Delovne površine so lahko iz umetnega ali naravnega kamna, inoxa ali lesa.

ideje za kuhinjemale kuhinje

Kuhinja z otokom je čedalje bolj priljubljena, ker je zelo funkcionalna

Kuhinje visok sijaj z otokom ali brez, narejene po naročilu so v zadnjih letih postale zelo priljubljene. Prostoru da takšna kuhinja zelo estetski videz. Ta vrsta kuhinj je preprosta za čiščenje in vzdrževanje. Kuhinja visok sijaj po naročilu v svetlih barvah je najprimernejša za manjše prostore, saj jih svetla barva optično poveča. Svetla barva pohištva ustvari eleganten videz prostora. Temna barva kuhinj izdelanih po naročilu, je primerna za večje prostore, ki so dovolj svetli. Izbira barve pohištva po naročilu je odvisna od strankinega okusa, se je pa vseeno dobro iz estetskega razloga, držati določenih pravil o kombiniranju barv med seboj. Visok sijaj se odlično dopolnjuje z drugimi elementi kot sta inox in naravni kamen. Sijajna obdelava površin je primerna za moderne in klasične kuhinje z otokom ali brez, ki so narejene po naročilu.

Izdelava kuhinje po naročilu je najbolj smiselna, če imate prostor nestandardnih mer

Če bi radi posodobili svojo kuhinjo in staro pohištvo zamenjali z novim, vas vabimo, da nas obiščete v naših prodajnih salonih, kjer vam bodo naši svetovalci pomagali pri izbiri najprimernejše kuhinje glede na vaše želje in potrebe. Glede na opis ali načrte prostora, vam bodo z računalniškim izrisom ponudili različne možnosti razporeditve vseh elementov. Tako si boste lažje predstavljali, kako bi vaša nova kuhinja po naročilu, ki ima lahko otok ali ne, izgledala. Pri izrisu vam lahko pokažemo tudi kje bi bilo najprimernejše mesto za vgradnjo gospodinjskih aparatov kot so pečica, kuhalna plošča, hladilnik, pomivalni stroj in podobno. Po posvetu s svetovalci boste morda dobili še kakšno novo idejo za kuhinjo po naročilu, ki ste mogoče mislili, da ni izvedljiva. V salonu boste dobili tudi informativni izračun izbranega sestava po naročilu. Če se boste za našo ponudbo odločili in jo potrdili, boste vašo novo kuhinjo po naročilu dobili v najkrajšem možnem času.