Jedilni kot, ki vam ustreza

Jedilni kot lahko predstavlja prostor, namenjen le obedovanju ali pa tudi druženju. Če s prijatelji raje kot v dnevni sobi urice preživljate v jedilnici, potem vas bo ponudba podjetja Maros gotovo razveselila. Na voljo so številne jedilne garniture, jedilni koti ali pa ločeni stoli in jedilniške mize. Nudimo pravokotne, kvadratne ali okrogle jedilne mize ter udobne jedilne stole za vse okuse. Omejeni niste niti pri materialih in barvah - izbirate lahko med lesenimi jedilnimi koti, vašo jedilnico dopolnite s stekleno mizo presenetljivega dizajna v beli ali naravni barvi lesa.

Jedilni kot

Jedilnica - ločena ali del kuhinje?

Jedilnica je lahko del kuhinje ali pa jedilni kot uredimo v ločenem prostoru. Kadar smo omejeni s prostorom, jedilnico po navadi postavimo kar v kuhinjo. Takšna ureditev ima veliko prednosti, med katerimi je na prvem mestu gotovo družabni vidik, saj lahko družino ali prijatelje posedemo kar v jedilni kot v kuhinji, med tem ko pripravljamo hrano ali kuhamo kavo. Ločena jedilnica pa pomeni, da postavimo jedilni kot ali drugo jedilno garnituro v ločen prostor. Tako se lahko posvetimo samo prehranjevanju, izognemo se pa tudi vonjavam od kuhe ter ohranjamo večji red in čistočo.

MODERNE KUHINJE IN JEDILNICE

Jedilni kot - najboljše od obeh svetov

JedilnicaŽe kar nekaj časa med oblikovalci prevladuje tudi težnja po odprtem ali »open plan« stanovanju, ki v primeru jedilnice in jedilnega kota združuje oboje. Jedilniške mize tako ne postavimo v bližino štedilnika in nas med kuhanjem ne moti, izognemo se temu, da bi kuhinjske pripomočke odlagali na jedilno mizo in tako ustvarjali nered, hkrati pa nam odprt prostor omogoča stik z gosti, ki sedijo za jedilnim kotom. V podjetju Maros imamo za vas rešitev ne glede na to, katera postavitev vam najbolj ustreza. Ponujamo kvadratne, pravokotne in okrogle jedilne mize za vse velikosti kuhinj in vse stile ter pripadajoče, lepe in udobne stole in klopi za jedilni kot. Z našim pohištvom bo vaša jedilnica zaživela v vsem svojem sijaju in pomenila udoben prostor, katerem se boste z veseljem zadrževali.