Moderne jedilnice ter opremljenost kuhinje z jedilnico


Moderne jedilnice lahko opremimo po lastnih željah, pri čemer lahko vanje dodamo tudi kos pohištva klasičnega videza, ali pa se odločimo za strogo moderno opremljenost. Moderne jedilnice danes razumemo predvsem kot prostor, ki se nahaja med kuhinjo in dnevno sobo, pri čemer oba prostora povezuje. Na tak način ustvarimo velik prostor, namenjen druženju med družinskimi člani in seveda tudi prijatelji. Pogosto srečamo tudi povezanost kuhinje z jedilnico, dnevne sobe pa predstavljajo ločen prostor. Z dodajanjem moderne opreme v takšno razporeditev prostorov lahko ustvarimo popoln izgled moderne jedilnice. Pohištvo, ki omogoča moderno ureditev prostorov, vam nudimo tudi v podjetju Maros, v katerem smo za vas pripravili zares pester izbor modernega pohištva, tudi za kuhinje z jedilnico.

V NAŠI PONUDBI TUDI MODERNE ITALIJANSKE KUHINJE

Kuhinje z jedilnico, opremljene v skladu z vašimi željami


Kuhinje z jedilnico lahko opremimo na več načinov. Če se torej jedilnica nahaja v istem prostoru kot kuhinja, je najbolje, da poskrbimo za enoten slog. V primeru bolj moderne jedilnice, ki je sicer ločen prostor, vendar pa je še vedno povezana s kuhinjo, pa se lahko odločimo za enak ali popolnoma drugačen slog opremljenosti. Moderne jedilnice lahko dovršimo z izbiro modernih miz in stolov za jedilnice. Pohištvo za kuhinje z jedilnico boste našli tudi v podjetju Maros.

kuhinja z jedilnicomiza v jedilnici Maros


Moderne jedilnice, zlite z dnevnim prostorom


Moderne jedilnice so pogosto povezane z dnevnim prostorom, dodatno vez med obema prostoroma pa splete tudi opremljenost v istem slogu. Prav tako lahko povežemo kuhinje z jedilnico in vse tri prostore opremimo na enak način. Obiščite podjetje Maros, v katerem vam bomo z veseljem pomagali izbrati pohištvo, ki bo poskrbelo za moderen videz vaših prostorov. Pomagali vam bomo tudi pri izbiri primerne mize za jedilnico. Vabljeni v podjetje Maros! Ogljete si tudi usnjene sedežne garniture:https://www.vsi.si/maros/usnjene-sedezne-garniture