Barski stoli so primerni za velike in majhne kuhinje in jedilnice


Barski stol je zelo primeren za kuhinje in jedilnice v katerih je malo prostora, ponavadi so v uporabi pri jedilnih pultih ali barih. Ker so barski stoli visoki in ozki, ne zavzamejo veliko prostora. Morajo pa biti glede na svoje dimenzije tako zasnovani, da so zelo stabilni. Najpogosteje se barski stoli za kuhinjo uporabljajo ob kuhinjskih pultih. Barski stoli za kuhinjo so narejeni iz različnih materialov. Podnožje barskih stolov za kuhinjo je lahko kovinsko, plastično ali leseno. Noge barskih stolov za kuhinjo so narejene v veliko različnih oblikah in v različnih barvah. Možno je kombinirati različna sedišča z različnimi podnožji istega modela barskega stola za kuhinjo. Tudi sedišča so narejena iz različnih materialov in v različnih oblikah. Za sedišča barskih stolov za kuhinjo je najpogostejša izbira blago ali usnje, možna pa je tudi izbira eko usnja ali plastike. Barski stoli za kuhinjo imajo lahko tudi naslon za udobnejše sedenje. Nasloni so lahko zelo nizki ali pa višji, ki so tudi funkcionalni.

Barski stol

Za sedišča in podnožja barskih stolov se uporabljajo različni materiali


Barski stoli za kuhinjo so v na voljo različnih dimenzijah. Razlikujejo se v višini in v premeru sedišč. Nekateri modeli imajo liftomat, kar pomeni, da se višina sedišča lahko regulira z dvižnim mehanizmom. Zelo praktična je tudi opora za noge, ki je na podnožju. Nekateri modeli barskih stolov za jedilnico in kuhinjo so tudi vrtljivi.


Na našem ceniku najdete razne modele barskih stolov


Cenik za barske stole dobite v naših razstavno prodajnih salonih, kjer lahko tudi pred nakupom vidite in preizkusite razne barske stole za jedilnico in kuhinjo. Naši prijazni svetovalci so vam na voljo za kakršnokoli informacijo, ki bi vam pomagala pri odločitvi za nakup barskih stolov za kuhinjo. Glede na našo pestro izbiro, boste zagotovo našli takšne, ki bodo ustrezali vašim zahtevam in se skladali z ostalim pohištvom v vašem domu.

Klubske mizice za dnevno sobo: https://www.vsi.si/maros/klubska-miza-za-dnevno-sobo

MODERNE SEDEŽNE GARNITURE

JEDILNE MIZE

Barski stol za kuhinjo