Naši stoli in mize za jedilnice so narejeni iz visoko kakovostnih materialov

Stoli za jedilnice so del našega prodajnega programa, ki obsega pohištvo za celoten dom. Poleg stolov je potrebno izbrati tudi ujemajočo kvalitetno jedilno mizo. V primeru prostorske razporeditve, ko je jedilnica z dnevno sobo povezana, je potrebno izbiro stolov in mize za jedilnico prilagoditi ostali opremi. Nudimo širok izbor stolov za jedilnice, ki so izdelani in visoko kvalitetnih materialov. Materiali, ki so uporabljeni za naše stole za jedilnico so kovina, les, plastika, usnje in keramika. Za jedilniške stole se uporabljajo materiali, ki so preprosti za čiščenje. Kombinacije teh materialov dajejo našim stolom za jedilnice klasičen ali moderen izgled. Nudimo jedilniške stole klasičnih oblik ali pa stole sodobnih in tudi neobičajnih oblik, ki so dobrodošla popestritev vaše jedilnice in dnevne sobe. Kvalitetni stoli nudijo udobno sedenje tudi po urah, ki jih preživite za jedilno mizo z družino ali prijatelji. Glede na to, da v današnjih časih ljudje veliko svojega časa, ko so doma, preživijo v kuhinji in jedilnici, je nakup kvalitetnih in udobnih stolov dobra naložba. V jedilnici in v dnevni sobi se lahko uporabljajo barski stoli, ki so višji od jedilniških stolov. Običajno so barski stoli v uporabi ob kuhinjskem pultu ali kuhinjskem otoku.

Jedilnica, ki je povezana z dnevno sobo tvori prostor za druženje in sprostitev

V današnjih domovih se je razporeditev prostorov spremenila, tako da kuhinja ni več povsem ločena od dnevnega prostora tako kot je bilo v preteklosti. Zelo je zaželjeno, da sta kuhinja in dnevna soba povezani skupaj z jedilnico. Na ta način se tvori odprt prostor namenjen druženju z družino ali prijatelji. Če so povezani vsi trije prostori, imamo občutek prostornosti in odprtosti kar daje prostoru zelo prijeten moderen izgled. Prostor tako pridobi tudi na funkcionalnosti. Za jedilnico z dnevno sobo je potrebno izbrati ustrezno opremo, ki se bo ujemala z ostalim pohištvom. Proizvajalci pohištva ponujajo opremo, ki se iz kuhinje nadaljuje preko jedilnice v dnevno sobo in je popolnoma stilsko in barvno povezana. V našem salonu si lahko ogledate razstavne eksponate opreme za jedilnice z dnevno sobo. Ponudimo vam lahko veliko različnih kombinacij, ki bodo v vaš dom vnesle eleganco.

stoli za jedilniceoprema za jedilnice

Za sodoben izgled vašega doma se mora oprema v kuhinji, jedilnici in dnevni sobi ujemati

V manjših stanovanjih se nemalokrat zgodi, da ni prostora za klasično jedilnico, zato sta kuhinja in dnevna soba povezani s pultom ali otokom, ki služi kot delovna in servirna površina. V tem primeru so namesto klasičnih jedilnih stolov uporabljeni barski stoli. Najlepše izgleda, če sta dnevna soba in kuhinja v tem primeru opremljena s pohištvom istega proizvajalca, da se popolnoma ujemata. Sodobne jedilnice so opremljene z mizo in stoli, ki se barvno in stilsko ujemajo prav tako pa se jedilniško pohištvo ujema s pohištvom v kuhinji in dnevni sobi. Naše stranke se največkrat odločijo za opremo v svetlih barvah, da se v prostoru ustvari občutek zračnosti. Če nimate ideje za jedilnice, vas vabimo da nas obiščete v enem izmed naših prodajnih salonov kjer vam bodo naši svetovalci pomagali z izbiro stolov in mize za vašo novo jedilnico.

Dnevna soba in jedilnica morata biti za moderen videz opremljeni minimalistično

Sodobna dnevna soba ne vsebuje več toliko pohištva kot so ga vsebovale dnevne sobe pred desetletjem ali več. Bistvena oprema v dnevni sobi je regal za avdio in video naprave, mizica in sedežna garnitura. Zelo veliko pohištva za dnevno sobo imamo v visokem sijaju, imamo pa tudi veliko pohištva za dnevno sobo v mat izvedbi. Mize za dnevno sobo so ponavadi iz lesa, stekla in kovine. Največkrat pa so kombinacija lesa in stekla ali kovine in stekla. Sedežne garniture se izbirajo glede na velikost in obliko prostora. Dnevna soba je prostor, kjer se po napornem delovnem delu umirimo in sprostimo. Zato je prav, da je dnevna soba opremljena estetsko in funkcionalno. Dnevna soba v povezavi z jedilnico tvori celoto, ki je prostor za sproščanje ali druženje z družino in prijatelji.Več na:http://www.maros.si/sl/