Moderne spalnice, narejene po meri, se popolnoma prilegajo prostoru

Moderne spalnice predstavljajo zatočišče kamor se lahko človek zateče po napornem dnevu, ko rabi sprostitev in počitek. Oprema, ki je običajna za spalnice, je postelja, nočna omarica in garderobna omara. Garderobne omare za spalnico so klasične ali pa so vgradne, kar je v današnjem času zelo moderno. V primeru, da je soba dovolj prostorna, se lahko opremi še s kakšnim dodatnim kosom pohištva kot je predalnik, komoda, poličnik ali pa tabure. Barve pohištva naj bi bile v prostorih, ki so namenjeni počitku, nevpadljive in nežne, skratka takšne, ki pomirjajo duha. Običajno so v spalnicah uporabljene svetle barve, ki dajejo občutek sproščenosti in lahkotnosti. Pri izbiri pohištva je zagotovo najpomembnejša izbira postelje. V Marosovem prodajnem programu je velika izbira postelj, ki se med seboj razlikujejo po stilu, velikosti, barvi in materialu. Izbira med tradicionalnim in modernim stilom postelj je odvisna od ostale opreme. Pri izbiri velikosti postelje je bistvenega pomena velikost sobe, saj je potrebno velikost postelje prilagoditi prostoru. V večje prostore se čudovito podajo velike postelje, ki so oblazinjene in imajo visoke vzglavne končnice. Možna je tudi izdelava postelj po meri v standardnih in nestandardnih merah. Tudi pri izbiri barve postelje je potrebno upoštevati barvno paleto, ki prevladuje v spalnici. Če je večina pohištva v svetli barvi, je običajna izbira postelja v svetli barvi. Svetlejši toni pohištva dajejo prostoru moderen eleganten videz, s temnim pohištvom pa ustvarimo prostor, ki ima bolj tradicionalen izgled. Izbira materiala postelje je povsem osebna preferenca, nekateri imajo radi izgled usnja, spet drugi pa se odločijo za tekstilno oblazinjenje. Nekatere postelje imajo celo odstranljive prevleke okvirja, ki omogočajo enostavno čiščenje.

pohištvo za spalnice

Otroške spalnice imajo zelo moderen izgled, žive barve pohištva popestrijo prostor

Poleg klasičnih modernih spalnic nudi Maros tudi otroške in mladinske spalnice. Otroške sobe spreminjajo svojo podobo, ko otroci rastejo saj se tudi njihove potrebe spreminjajo. Dobra investicija je nakup otroške spalnice, ki raste z otrokom. To pomeni, da se postelja lahko prilagaja starosti otroka, da se previjalna miza lahko preobrazi v klasično komodo in podobno. Otroška soba ni namenjena samo počitku ampak predstavlja tudi igralni prostor v katerem otrok preživi veliko časa. Barve pohištva za otroške sobe so živahne, saj imajo otroci radi žive barve, obenem pa prostor popestrijo in ga naredijo otrokom privlačnega. Pohištvo za otroške sobe je lahko izdelano serijsko ali pa je narejeno po meri. Izdelava po meri je odlična izbira, saj je pohištvo povsem prilagojeno prostoru. Prednost izdelave po meri je tudi ta, da lahko naročnik po želji izbira in kombinira razne barve in postavitve otroške spalnice.

Vgradne garderobne omare v modernih spalnicah imajo lahko krilna ali drsna vrata

V obširnem prodajnem programu Marosa, so na voljo spalnice po meri, ki so najprimernejša izbira za prostore nestandardnih dimenzij. Pohištvo, ki je izdelano po meri zagotovo nudi najlepši izgled prostora, poleg tega pa nudi tudi najboljši izkoristek prostora, ki je na voljo. Zaradi optimalnega izkoristka prostora, je pohištvo narejeno po meri primerno tudi za manjše sobe, kjer je dragocen vsak centimeter razpoložljivega prostora. Slabost pohištva izdelanega po naročilu je v tem, da je dobavni rok nekoliko daljši kot v primeru nakupa serijsko izdelanega pohištva. Je pa končen rezultat tako osupljiv, da odtehta čakanje.

spalnice po meri

Moderne mladinske spalnice imajo običajno poleg osnovnega pohištva tudi pisalno mizo

Moderno pohištvo, ki je na voljo v Marosu, je izdelano v Italiji. Narejeno je iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo dolgo uporabno dobo. Napredna tehnologija in moderni postopki zmanjšujejo negativno vpliv na okolje, saj je proizvodnja modernega pohištva trajnostna. Nakup čudovitega modernega pohištva v trgovini Maros, pomeni doprinos k čistemu okolju. Poleg modernih spalnic, nudijo tudi pohištvo za vse ostale prostore. Tako lahko izberete pohištvo, ki se med seboj ujema in tvori čudovito celoto. Prostori se lahko popestrijo z različnimi dekorativnimi dodatki, ki so na voljo v trgovini Maros. Izbira svetil, preprog, ogledal, obešalnikov, vaz in ostalih predmetov je res velika.