Garderobna omara funkcionalna in praktično nepogrešljiva v vsakem domu

Garderobna omaraGarderobna omara omogoča popoln izkoristek prostora v vašem domu. Možno jo je vgraditi skoraj vsepovsod, njena pregledna notranjost pa pripomore k večji funkcionalnosti garderobne omare. Garderobna omara z drsnimi vrati bo tako pripomogla k redu v vaši garderobi, okovje in vodilo za drsna vrata pa bosta prispevali k tihemu in enostavnemu odpiranju in zapiranju vrat. Garderobne omare z drsnimi vrati ne predstavljajo zgolj prostora za shranjevanje, temveč tudi izviren in estetski element.

Vgradne garderobne omare - nobena spalnica ne sme biti brez nje

Pri izdelavi vgradne garderobne omare z drsnimi vrati uporabljamo številne barvne kombinacije in materiale. Drsna vrata so lahko opremljena tudi z ogledalom, ki bo optično povečalo prostor. V notranjosti je garderobna omara sestavljena iz polic in obešalnih palic ter predalov, dvižnih mehanizmov in različnih obešal.

Garderobna omara je izdelana od stropa do tal in od stene do stene ter jo lahko vgradimo v hodnik, predsobo, otroško sobo ali spalnico. Če ni možna vgradnja garderobne omare z drsnimi vrati od stene do stene, jo zaključimo s stranicami v prilegajoči se barvi.

Izdelava garderobne omare z drsnimi vrati po meri

Garderobna omara za spalnicoZ izdelavo garderobne omare (z drsnimi vrati) boste naredili konec nenehnemu iskanju in brskanju po omari. Pred načrtovanjem vaše nove vgradne garderobne omare vam svetujemo, da pregledate svoja oblačila in dodatke, ki jih imate trenutno shranjene po različnih omarah. Naredite seznam in vnaprej ugotovite, kaj potrebujete, saj se boste tako lažje odločili, ali morda potrebujete več obešalnikov ali polic. Dobro je tudi razmisliti, koliko ljudi bo garderobno omaro uporabljalo in kje bo garderobna omara (bukev) stala. Vse to bo pripomoglo k večji funkcionalnosti vaše garderobne omare z drsnimi vrati po meri.

Pohištvo po meri je res nekoliko dražje, vendar vam omogoča maksimalen izkoristek prostora ter proste roke pri načrtovanju in pri izbiri kombinacije.

KAKO IZBRATI PRAVO GARDEROBNO OMARO ZA VAŠO SPALNICO?