Moderne dnevne sobe odlikuje minimalizem

Moderna dnevna sobaVidez moderne dnevne sobe bo ustvarilo pohištvo v ravnih in čistih linijah, ki odraža skrbnost, izbran življenjski slog in izvirnost gostitelja. Bistvo moderne dnevne sobe je v čim večji odprtosti in dihanju prostora. Moderno pohištvo za dnevne sobe je praktično in funkcionalno, predvsem pa prijazno za uporabo in vzdrževanje. Moderna dnevna soba tako vsebuje le nujno pohištvo - udobno sedežno garnituro, klubsko mizico, pa kakšno polico ter omarico za televizijo. Svetujemo vam, da izberete takšno omarico, ki ni prenizka ali previsoka. Klubska mizica pa naj poleg funkcionalnosti zagotavlja tudi estetski učinek.

Pohištvo dnevne sobe - omare eden glavnih elementov klasične dnevne sobe

Če ste se odločili, da boste opremili dnevno sobo v klasičnem slogu, boste vanjo postavili masivne regale in omare. Ne samo da se morajo omare lepo skladati s preostalim pohištvom v prostoru, biti morajo tudi praktične in ponujati čim več prostora za shranjevanje.

Izredno praktično pohištvo za dnevne sobe, tako klasične kot moderne dnevne sobe, so regali, saj lahko nanje postavimo knjige, okrasne predmete, s katerimi želimo polepšati prostor, pa tudi različne spominke s potovanj, ki jih želimo razstaviti in pokazati našim obiskovalcem. Brez tega dnevne sobe preprosto ne bi bile popolne.

UGODNO POHIŠTVO ZA MODERNE DNEVNE SOBE

Visokokakovostne moderne dnevne sobe po ugodni ceni

V toplem in elegantnem ambientu razstavnega salona podjetja Maros so lahko na celotnem prostoru ogledate razstavljene sedežne garniture, fotelje in vso ostalo opremo za dnevne sobe, tako klasične kot moderne. Del bogate ponudbe so tudi kuhinje z belo tehniko ter jedilnice, spalnice, vrtno pohištvo ter dodatki za dom od vazic do svetil in preprog. Skratka v našem salonu boste našli vse kar potrebujete za opremo doma. S strokovno pomočjo naših prodajalcev in arhitektov nudimo najboljše rešitve po meri posameznika.

Dnevne sobe

Naj vaša dnevna soba odraža vaš življenjski slog - izberite pohištvo po meri vaših želja in potreb. Vabljeni na našo spletno stran.