Počivalnik oz. počivalnik fotelj, udobne sedežne garniture s počivalniki in zofe


Udoben počivalnikPočivalnik
oziroma počivalnik fotelj je samostojen kos pohištva, ki bo estetsko in funkcionalno dopolnil vašo sedežno garnituro ali zofo. Počivalnik je idealna izbira za vse tiste, ki se radi dobro odpočijete, saj so naši počivalniki izredno udobni. Izdelani so iz najboljših in skrbno izbranih, zdravju prijaznih materialov in omogočajo popolno udobje. Počivalnik fotelj ima lahko naslon za noge že vgrajen, na pravo višino pa si ga lahko poljubno nastavite kar sami. Izbirate lahko med različnimi modeli počivalnikov, med drugim so na voljo tudi takšni z vrtljivim podnožjem, določeni modeli pa imajo celo v vzglavju vgrajene zvočnike in napravo za predvajanje glasbe. Tako boste lahko ob počivanju v vašem udobnem počivalniku uživali v svoji najljubši glasbi. V podjetju Maros boste dobili tudi vrhunske sedežne garniture, zofe, kavče, kotne sedežne garniture in zofe z ležiščem.


Udoben počivalnik fotelj bo poskrbel za kakovosten počitek in neizmeren užitek


Počivalnik fotelj MarosUdoben počivalnik fotelj je težko najdi, vendar vam zagotavljamo, da boste prav takšnega našli v naši ponudbi. Počivalnik vam bo pomagal pri sprostitvi, da boste odpočiti in pripravljeni za vse izzive, ki vam jih ponuja dan. Pri nas pa boste poleg udobnega počivalnika dobili tudi sedežne garniture s počivalniki, ki so izredno priljubljena izbira mnogih strank. Na voljo so v različnih modelih, barvah in izvedbah. Počivalniki in sedežne garniture s počivalniki so narejeni iz najboljših materialov, uporabljeni mehanizmi pa zagotavljajo brezhibno delovanje. Izberete lahko počivalnik z nastavljivim zaslonom za glavo, noge ter nastavljiv sedežni in hrbtni del. Počivalniki na sedežnih garniturah se lahko upravljajo ali ročno ali pa z električnim pogonom, odvisno od izbranega modela.


Zofe in počivalniki: pametna izbira za kvaliteten počitek


Sedežne garniture s počivalniki, zofe in počivalniki priznanih proizvajalcev so lahko pohvalijo z dovršenim dizajnom in funkcionalnostjo. Vso ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v enem izmed salonov pohištva.

IZDELAVA SEDEŽNIH GARNITUR

MODERNE SEDEŽNE GARNITURE