Salon kuhinj v Ljubljani: nakup kuhinje v akciji se izplača! Oglejte si naš katalog!

Salon kuhinj je pravi kraj, kamor se lahko odpravite, če se odločate za nakup kuhinje. V podjetju Maros d. o. o. vam ponujamo visokokakovostne kuhinje, ki se lahko pohvalijo ne le z dolgo življenjsko dobo ter funkcionalnostjo, temveč tudi s prefinjenim dizajnom. Vse kuhinje iz naše ponudbe (nekatere si lahko ogledate tudi v salonu kuhinj v Ljubljani, Celju ali Slovenski vasi) so tehnološko dovršene, prostorne in praktične za uporabo. Kuhinje Maros uporabniku med delom v kuhinji ponujajo veliko udobja in delovnega prostora. V salonu kuhinj si lahko ogledate različne kuhinje, tako moderne kot tudi klasične.

Se zanimate za kuhinje Maros? Obiščite nas v Ljubljani.

Kvalitetna izdelava in dovršenost dizajna zagotavljata, da vas bo kuhinja navduševala še dolga leta, vi pa se boste v njej počutili odlično. Če se zanimate za nakup kuhinje, vabljeni, da nas obiščete v salonu kuhinj in ostalega pohištva v Ljubljani ali katerem od ostalih dveh naših salonov kuhinj, kjer si lahko ogledate tudi kuhinje v akciji. Ponudbo kuhinj Maros si lahko ogledate tudi na spletni strani, in sicer v katalogu kuhinj.

kuhinje v Ljubljanikuhinje v akciji

Kuhinje v akciji - je čas za nakup nove kuhinje?

Če tudi vi razmišljate o novi kuhinji, potem ne spreglejte naše ponudbe. V salonu kuhinj si lahko ogledate razstavne eksponate kuhinj pa tudi kuhinje v akciji. Ker se zavedamo, da je nakup kuhinje kar velika finančna investicija, mora biti izbira dobro premišljena, nakup pa skrbno načrtovan. Pri tem vam lahko pomagamo tudi v podjetju Maros. Na slovenskem tržišču smo prisotni že od leta 1990. Na prodajnih mestih v Ljubljani, Celji in Slovenski vasi pri Brežicah, kjer se nahaja naš outlet salon kuhinj in pohištva, svojim strankam ponujamo vrhunsko evropsko pohištvo z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Ambient naših salonov kuhinj in ostalega pohištva je topel in eleganten. Sprehodite se skozi razstavljene sedežne garniture, fotelje, kuhinje z belo tehniko ter jedilnice. Oglejte si naše dnevne sobe in spalnice, vrtno pohištvo in dodatke za dom. V našem salonu kuhinj in pohištva lahko najdete vse, kar potrebujete za opremo vašega doma, do klasičnih pa do sodobnih dizajnov. Kuhinje v akciji si lahko ogledate v salonu ali pa na naši spletni strani. V veliko veselje pa nam bo, če nam boste dovolili, da vam pri izbiri kuhinje v akciji pomagamo z našimi strokovnimi nasveti.

Načrtovanje salonov kuhinj in pohištva

Zavedamo se, da le kakovostna ponudba prinese zadovoljstvo našim strankam, zato je naše pohištvo, vključno s kuhinjami, vrhunske kakovosti. Pri oblikovanju salonov pa smo se osredotočali predvsem na to, da vam predstavimo celovito ponudbo opreme za dom, in sicer na način, da za kupca sprehod po salonu kuhinj in pohištva predstavlja posebno doživetje, potovanje skozi različne svetove, kjer lahko spozna odličnost posameznih kosov pohištva in se osredotoča na tisto, kar išče in potrebuje ter kar pristaja njegovemu slogu. Izbira pohištva in kuhinj, kot tudi kuhinj v akciji, ni prepuščena naključju ali zgolj listanju po katalogu, temelji na doživetju kupca v salonu. Strokovna pomoč naših zaposlenih in arhitektov vam omogoča najboljše rešitve po meri posameznika.

VEČ O MODERNIH KUHINJAH

Katalog kuhinj - vse, kar vas zanima o Maros kuhinjah

V podjetju Maros d. o. o. iz Ljubljane zastopamo številne svetovno znane znamke, ekskluzivno za slovenijo zastopamo Natuzzi in NatuzziEditions ter kuhinje Snadiero in Essebi. Vse, kar morate vedeti o naših vrhunskih kuhinjah, si lahko preberete v katalogu kuhinj, ki jih lahko najdete na naši spletni strani. Našo ponudbo gradijo: visokokakovostno pohištvo, med drugim tudi vrhunske kuhinje, ki si jih lahko ogledate v salonu. Ponujamo vam brezplačne strokovne izmere in obisk arhitekta na domu, strokovno svetovanje ob nakupu na osnovi dolgoletnih izkušenj, pravočasno in brezhibno montažo, informacije s področja vzdrževanja in čiščenja notranje opreme ter garancijo in sprotno odpravljanje napak. Več nahttp://www.maros.si/sl/