Bela kotna kuhinja visok sijaj daje prostoru zelo moderen izgled

Kotne kuhinje, ki jih imamo v našem prodajnem programu so izdelane v Italiji. Pri izdelavi visoko kvalitetnih kotnih kuhinj se uporabljajo trajnostni materiali in energija, ki je pridobljena iz obnovljivih virov. Izbirate lahko med različnimi modeli kotnih kuhinj v klasičnem in modernem stilu. Klasične kotne kuhinje so izdelane iz masivnega lesa, moderne pa iz kombinacij raznih materialov. Odločite se lahko za tipski kotni sestav ali pa vam jo izdelamo po meri. Kotne kuhinje visok sijaj v beli barvi lahko izberete iz naših katalogov, kjer so podrobno predstavljene z opisom in fotografijami ali pa obiščete enega od naših salonov. Če mere elementov kotne kuhinje visok sijaj ustrezajo prostoru, je tipski sestav prava odločitev. Če pa ima prostor kakšne posebnosti, pa zaradi nestandardnih mer, priporočamo izdelavo kotnega sestava visok sijaj po naročilu. Bela kotna kuhinja visok sijaj narejena po meri je dobra odločitev tudi v primeru, če imate na razpolago zelo malo prostora. Izdelava po meri izkoristi vsak razpoložljivi kotiček, ki je na voljo, ker so elementi kuhinje po meri narejeni tako, da se optimalno prilegajo.

kotne kuhinje

PREBERITE SI VEČ O NAŠEM UGODNEM CENIKU KUHINJ

V našem katalogu si lahko preberete vse podrobnosti o belih kotnih kuhinjah visok sijaj

Med našimi strankami so najbolj popularne bele kuhinje visok sijaj, saj so zelo praktične glede vzdrževanja. Elegantne linije dajejo modernim belim kuhinjam v visokem sijaju minimalistični videz. Pohištvo v beli barvi daje prostoru občutek zračnosti in odprtosti. Kotna bela kuhinja visok sijaj ustvari moderen videz v vsakem domu. Izbirate lahko tudi med številnimi drugimi barvami kuhinj visok sijaj. Izdelamo vam jih v barvah po RAL lestvici tako, da boste zagotovo v našem prodajnem programu našli takšno, ki vam bo ustrezala. Belo pohištvo je zelo priporočljiva izbira za temne prostore, ki nimajo dovolj naravne ali umetne svetlobe. Zelo lep kontrast se ustvari s kombinacijo belega pohištva in temnih talnih površin. Če kombinirate belo pohištvo ter svetla tla, lahko za popestritev uporabite razne dekorativne dodatke v živih barvah. Poleg kuhinj visok sijaj nudimo tudi kuhinje v mat izgledu, ki so prav tako elegantne. Fronte omaric belih kotnih kuhinj so lahko narejene tudi iz aluminijastega okvirja in stekla. Steklo je dobavljivo v mnogih barvah, lahko pa ima tudi izgled staranega železa, betona ali kamna.

bele kuhinje

Naši prodajalci v salonih vam nudijo različne ideje o postavitvi bele kotne kuhinje visok sijaj

V našem razstavno prodajnem salonu si lahko ogledate razstavne eksponate modernih kuhinj, med njimi tudi bele sestave v visokem sijaju. Prijazni prodajalci v salonu vam bodo pomagali pri odločitvi kateri sestav je najprimernejši za vaš dom, prav tako pa v salonu dobite katalog kuhinj. V katalogu se nahajajo vse informacije glede izdelave, uporabljenih materialov in ostale karakteristike. Nazorne slike v katalogu vam bodo moderne kotne kuhinje še bolj približale in olajšale odločitev pri izbiri. Dodatne ideje lahko dobite v katalogu ali ob obisku našega salona, saj si lahko razstavljene kotne kuhinje podrobno ogledate in spoznate inovativne funkcije, ki pripomorejo k boljši uporabnosti. Moderne kuhinje visok sijaj v beli barvi si lahko ogledate v naših treh salonih. Največ razstavnih eksponatov imamo v ljubljanskem salonu, ogledate pa si jih lahko tudi v salonu v Celju in v outlet salonu Jesenicah na Dolenjskem.

Moderne bele kotne kuhinje visok sijaj si lahko ogledate v naših razstavnih salonih

Kuhinja visok sijaj je zelo preprosta za čiščenje, uporablja se samo vlažna krpa. Zmotno je prepričanje, da se na beli kuhinji visok sijaj poznajo odtisi prstov in da so zelo moteči. Na beli barvi, so prstni odtisi komaj opazni, se pa zelo preprosto očistijo z vlažno krpo. Prstni odtisi so bolj opazni na temnejših površinah visok sijaj. Pri kotnih modernih belih kuhinjah visok sijaj so lahko ročaji za odpiranje skriti kar pomeni, da je čiščenje še lažje. Vratca belih kotnih kuhinj visok sijaj so malenkost višja od korpusov in tako tvorijo ročaje. Druga vrsta skritih ročajev pa se naredi s profiliranjem vratc belih kotnih kuhinj visok sijaj. Vsi tipi ročajev so predstavljeni v naših katalogih.