Pošlji povpraševanje

Usnjene sedežne garniture za prestiž, eleganco, lepoto, moč in prefinjenost

Usnjene sedežne garniture odlikujejo kakovost, trpežnost in minimalno vzdrževanje. Naravno usnje je najprimernejši material za sedežne, saj gre za material, ki diha in se hkrati prilagaja temperaturi telesa. Usnjena sedežna garnitura je trpežna, zato bo dolgo ohranila prvotni videz. Prav vsaka usnjena sedežna garnitura je edinstvena, v prostor pa vnese prefinjen in sodoben videz. Čeprav je nekoliko dražja, se nakup usnjene sedežne garniture obrestuje, saj se takšen izdelek ponaša z izjemno visoko kakovostjo in zelo dolgo življenjsko dobo.

Sedežne garniture z umetnim usnjem


Sedežna garnitura je zagotovo osrednji in najbolj uporaben predmet v vsaki dnevni sobi. Ni samo del pohištva na ogled, temveč ga tudi zelo pogosto uporabljamo. Zato je še kako pomembno, da se na njem počutimo sproščeno in udobno.


Usnjene sedežne garniture (naravno in umetno usnje) v različnih velikostih in barvah so vam na voljo tudi v naši spletni trgovini. Podjetje Maros d.o.o. vam ponuja široko paleto kakovostnih izdelkov za vaš dom po odličnih cenah. Po dolgoletnih izkušnjah na področju dela s pohištvom in ob vse večji priljubljenosti spletnega nakupovanja smo za vas odprli še spletno trgovino. Poleg sedežnih garnitur naš bogat prodajni program dopolnjujejo tudi zofe in kavči, trosedi in kavči z ležiščem, sedalne vreče in številni drugi izdelki za vse prostore vašega doma. Na voljo je tudi vrtno pohištvo.

Sedežna garnitura - naravno ali umetno usnje?

Sedežne garniture umetno usnjeZa izdelavo usnjene sedežne garniture je na voljo tudi umetno usnje, ki je v primerjavi z naravnim usnjem ugodnejše. Današnja kakovost umetnega usnja je že zelo primerljiva s pravim usnjem, prav tako sta vizualno že zelo podobna, tako da ljudje velikokrat sploh več ne opazijo, ali gre za naravno ali za umetno usnje.


Sestava umetnega usnja je danes že kombinirana z bombažnimi podlogami. Tako umetno usnje 'diha', zato se tudi po nekajurnem sedenju na njem ne boste spotili. Tako naravno kot umetno usnje za usnjene sedežne garniture se enostavno čisti in vzdržuje, vendar pa pri obeh priporočamo uporabo zaščitnega sredstva, s katerim enkrat na mesec garnituro premažemo.

Zakaj si je torej ne bi tudi vi privoščili usnjene sedežne garniture? Naj gre za naravno ali umetno usnje - usnjena sedežna garnitura bo v prostor vnesla prefinjen in sodoben videz.

Vabljeni v našo spletno trgovino.

Maros d.o.o. | Ugodna cena sedežnih garnitur