Moderne spalnice so zelo vzdržljive, narejene so iz kvalitetnih materialov

Moderne spalnice so običajno sestavljene iz treh osnovnih elementov - postelje, garderobne omare in nočne omarice. Poleg osnovnih elementov pa lahko v moderno spalnico postavimo tudi kakšno komodo, poličnik ali tabure, ki dajo prostoru dodatno razkošje. Moderna spalnica je prostor, v katerem se sprostimo in spočijemo, zato mora biti opremljena tako, da nam je všeč in da se v njej dobro počutimo. Osrednji element je zagotovo postelja, ki je lahko različnih oblik, velikosti, barv. Postelje iz našega prodajnega programa so vrhunske kvalitete, proizvedene so v Italiji. Izbirate lahko med modernimi in klasičnimi oblikami postelj. Modeli z visoko vzglavno končnico imajo zelo eleganten videz, odlično se podajo v prostorne sobe. Vzglavna končnica ima lahko okrasno prešitje, kar ji da še bolj ekstravaganten videz. Nekateri modeli imajo celo po višini nastavljivo vzglavno končnico. Višina same postelje je lahko zelo različna, odvisna je tudi od izbire ležišča. Poleg velikih razkošnih postelj nudimo tudi manjše postelje modernih minimalističnih oblik, ki so primerne za prostore vseh velikosti. V primeru, da vam standardne mere ne odgovarjajo, vam jo lahko izdelamo tudi po naročilu.

Moderna spalnica mora biti opremljena tako, da se v njej počutite prijetno

Spalnice po meri so običajno narejene za prostore nestandardnih dimenzij. Po meri se lahko naredijo vsi kosi pohištva od postelje do garderobne omare za spalnico. Pohištvo po naročilu je primerno tudi za zelo majhne sobe, kjer je pomemben izkoristek vsakega centimetra prostora. Prednost pohištva narejenega po naročilu je ta, da se optimalno prilega prostoru in da je narejeno povsem po vaših željah. Lahko rečemo, da je to unikatno moderno pohištvo, ki da prostoru poseben pečat. Na pohištvo narejeno po naročilu se običajno čaka malo dlje časa kot na pohištvo standardnih mer, vendar je končni rezultat osupljiv.

spalnice po meri mladinske spalnice

Pri nakupu moderne spalnice izbirate med raznimi barvnimi kombinacijami in stili

Otroške spalnice so obenem tudi prostor, v katerem se otrok igra, zato so opremljene z več kosi pohištva. Ko je otrok še zelo majhen, je v njegovi spalnici tudi previjalna miza. Ko ta ni več uporabna, jo nadomesti komplet mizice in stolov, kjer se otrok lahko igra in kjer lahko ustvarja. Ko odraste, se njegova soba počasi spremeni v mladinsko spalnico, v kateri že mora biti postelja standardnih dimenzij in pisalna miza. Običajno se v tem obdobju menja celotno pohištvo, ki je lahko tipsko ali pa izdelano po meri. V prodajnem programu imamo veliko postelj in ostalega pohištva, ki je primerno za mladinske sobe. Svetujemo vam, da novo pohištvo izberete skupaj z otrokom, saj boste samo v tem primeru zadovoljni z nakupom vi in otrok. V razstavnem salonu imamo veliko eksponatov, ki so primerni za postavitev v spalnice odraslih ali otrok. Če v katalogih najdete pohištvo, ki vam je všeč, vam ga izdelamo v standardnih merah ali pa ga izdelamo po naročilu. V vsakem primeru boste dobili vrhunsko pohištvo, izdelano iz najkvalitetnejših materialov kar zagotavlja vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo pohištva.

V moderni spalnici potrebujete tudi dodatke kot so preproga, svetila in podobno

Poleg pohištva lahko v salonu izberete tudi dodatke za dom. Vsak prostor potrebuje svetilko pa naj si bo to stropna, stenska ali talna. Moderne ali klasične oblike svetilk so dekorativne in hkrati funkcionalne. Tudi preproge so del našega prodajnega programa. Mnenja glede preprog so različna, nekateri si ne znajo predstavljati stanovanja brez preprog, nekateri pa preprog v stanovanju ne želijo imeti. Kakorkoli, v ponudbi imamo krasne moderne kvalitetne preproge, ki se skladajo z vsemi stili pohištva. Del stanovanjske opreme je tudi ogledalo, ki je v vsakem stanovanju običajno nameščeno v predsobi in v kopalnici, kjer ima primarno funkcionalno nalogo. V ostalih prostorih so ogledala bolj kot dekoracija, saj prostor razsvetlijo in optično povečajo. Pri nas lahko dobite ogledala v modernem ali klasičnem stilu, v različnih oblikah in velikostih. V predsobi ne sme manjkati obešalnik za oblačila, ki ga lahko izberete v razstavnem salonu.