Moderna kuhinja visoki sijaj ali klasična? Ugoden cenik v salonu v Ljubljani.

Moderna kuhinja vrhunske kvalitete je lahko vaša po celo ugodni ceni, če se odločite za nakup moderne kuhinje v podjetju Maros d. o. o. Na slovenskem tržišču smo prisotni že od leta 1990, svojim kupcem pa na treh lokacijah oziroma prodajnih mestih (Ljubljana, Celje in Slovenska vas pri Brežicah) nudimo kvalitetno vrhunsko evropsko pohištvo z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Cenik modernih in klasičnih kuhinj si lahko ogledate na naši spletni strani. Še bolj pa bomo veseli vašega obiska v enem izmed naših salonov v Ljubljani, Celju ali Slovenski vasi. V naših salonih boste našli vse, kar potrebujete za opremo vašega doma, od klasičnih in modernih kuhinj visoki sijaj pa vse do foteljev, spalnic, vrtnega pohištva in dodatkov za dom.

kuhinje Ljubljana

Kuhinje po ugodnem ceniku si lahko ogledate v Ljubljani


Kuhinje, ki vam jih v podjetju Maros d. o. o. ponujamo po zelo ugodnem ceniku, so vrhunske kuhinje s prefinjenim dizajnom. Vse kuhinje, tako moderne kakor tudi klasične, so tehnološko dovršene, prostorne in funkcionalne. Med delom v kuhinji vam nudijo veliko udobja in delovnega prostora. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi kuhinj našli takšno, ki vas bo očarala. Moderna kuhinja z ravnimi in čistimi linijami v izvedbi visoki sijaj ali mat je lahko vaša po zelo ugodnem ceniku. Ali vas morda zanima nakup klasične kuhinje? Vabimo vas, da nas obiščete v Ljubljani ali v katerem od drugih salonov v Sloveniji. Sprehodite se skozi salon in si oglejte naše razstavljene moderne kuhinje. Na vsa vprašanja glede modernih kuhinj, cene in cenika vam lahko odgovorijo naši strokovni sodelavci.

Moderna kuhinja za sodobnega človeka


Hiter tempo življenja je povzročil spremembe na mnogih področjih, tudi na področju izdelave kuhinj. Moderna kuhinja je zasnovana tako, da je funkcionalna in da nam omogoča hitre in enostavne premike po njej, opremljena je z najmodernejšo tehnologijo, ki omogoča lažje delo in popolno udobje pri delu. Moderna kuhinja pa ni samo praktična, je tudi estetsko dovršena. Moderna kuhinja, katere cenik je pri nas več kot ugoden, je narejena iz vrhunskih materialov, pohvali pa se lahko tudi z dovršenim dizajnom. Moderna kuhinja ima čiste linije in ravne robove, navduševala pa vas bo še leta in leta. Moderne kuhinje si lahko ogledate v našem salonu v Ljubljani, kjer vam bomo z veseljem predstavili cenik. Na naši spletni strani pa lahko najdete tudi katalog modernih kuhinje, kjer si jih lahko prav tako ogledate in izveste vse, kar vas zanima o modernih kuhinjah. Naša ponudba modernih kuhinj je bogata, izbirate lahko med različnimi barvami in izvedbami, odločite se lahko za moderno kuhinjo visoki sijaj ali mat.

kuhinje visoki sijaj

Klasična kuhinja je vedno moderna


Klasične kuhinje, ki so pri nas prav tako dostopne po zelo ugodnem ceniku, se lahko pohvalijo z vrhunsko kakovostjo in večnim klasičnim dizajnom. Po izgledu so klasične, po izdelavi pa moderne, saj so tehnološko dovršene in uporabniku zagotavljajo veliko mero udobja med delom. Če ste v dvomih, katera kuhinja bi najbolj obogatila vaš prostor in vam nudila vse, kar vam mora kuhinja nuditi, si oglejte naše klasične kuhinje, ki so vedno moderne. Prav zaradi tega se bodo odlično podale v prav vsak prostor. Izbirate lahko med različnimi dizajni klasičnih kuhinj, barvami in modeli. V našem salonu pa si lahko ogledate tudi moderne kuhinje visoki sijaj.

PREVERITE KATALOG KUHINJ

Izdelava modernih kuhinj po naročilu


Če med našimi kuhinjami, modernimi ali klasičnimi, ne najdete primerne, se lahko odločite tudi za prestižno kuhinjo po vaši meri, kjer lahko izbirate med različnimi frontami in pulti kuhinje. Za vas smo pripravili tudi možnost izrisa kuhinje, da si boste svojo novo moderno kuhinjo še lažje predstavljali. Obiščite nas v Ljubljani in si oglejte naše razstavne eksponate modernih in klasičnih kuhinj. Več nahttp://www.maros.si/sl/