Kuhinje z otokom ali šankom, kotne kuhinje v katalogu: odlične ideje za kuhinje


Kuhinje z otokom so izredno priljubljene kuhinje, ki so zelo funkcionalne. Pri izbiri kuhinje je posebno pozornost potrebno posvetiti prostorski razporeditvi elementov v kuhinji. Kuhinje z otokom so sicer bolj primerne za večje kuhinje, vendar se lahko odločite tudi za manjši otoček v malo manjši kuhinji. Veliko je prednosti kuhinj z otokom, nekatere izmed njih so zagotovo prostornost, učinkovitost in preglednost. Otok v kuhinji z otokom pa lahko navsezadnje spremenite tudi v jedilni kotiček. V podjetju Maros d. o. o. vam ponujamo vrhunske klasične in moderne kuhinje. Med pestro izbiro kuhinj boste našli tudi kuhinje z otokom, kuhinje s šankom in še in še. Če potrebujete kakšno idejo za kuhinje, potem si oglejte naš katalog kuhinj, ki ga najdete na naši spletni strani. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v enem izmed salonov v Ljubljani, Celju ali Slovenski vasi pri Brežicah.

Kuhinje z otokom ideje
Zanimive ideje za kuhinje: kotne kuhinje in kuhinje s šankom


Časi, ko so v naših stanovanjih ali hišah prednjačile klasične oblike kuhinj, so minili. Novi trendi na področju oblikovanja kuhinj narekujejo praktične rešitve. Izredno privlačne in priljubljene so, poleg kuhinj z otokom, tudi kuhinje s šankom, ki je lahko primeren kot za uživanje hrane ali druženje s prijatelji. Če vam prostor to dopušča, vsekakor razmislite o kotni kuhinji s šankom. Kotne kuhinje so praktične, saj je prostorska razporeditev zelo funkcionalna. V podjetju Maros d. o. o. vam ponujamo vrhunske kuhinje po ugodni ceni. Obiščite nas ali pa si oglejte naš katalog kuhinj. Zagotovo boste dobili kakšno idejo za vašo novo kuhinjo.

Kotne kuhinje katalog
Zakaj izbrati naše kuhinje?


Prepričani smo, da boste pri nas dobili največ za svoje denar. Ponujamo vam brezplačno svetovanje pri načrtovanju vaše kuhinje z otokom ali kotne kuhinje, odločite se lahko tudi za obisk arhitekta, ki vam bo ustrezno svetoval in opravil meritve na vašem domu. Prav tako pa vam ponujamo tudi 3D izris kuhinje.

GARDEROBNA OMARA ZA SPALNICO

KATALOG DNEVNIH SOB