Dnevne sobe - pohištvo za dnevno sobo: omare in sedežne garniture

Dnevna sobaOpremljanje dnevne sobe zahteva kar nekaj pozornosti. Gre namreč za prostor, kjer večina od nas preživi največ časa. V njej gledamo televizijo, poslušamo glasbo, beremo, igramo razne družabne igre, seveda pa v dnevni sobi tudi gostimo sorodnike in prijatelje. Zato je pomembno, kakšna sta oprema in pohištvo v njej, saj s svojim videzom in udobjem lahko prijetno vplivata na naše počutje. Tako oprema kot pohištvo za dnevno sobo pa morata ustrezati tudi željam vseh članov družine. Vse našteto je najlažje uresničiti z izdelavo dnevne sobe po meri, ki bo upoštevala vse vaše želje in potrebe, hkrati pa bo kar v največji meri izkoristila dani prostor. Pohištvo za dnevno sobo po meri je resda nekoliko dražje, a zaradi tega bo vaša dnevna soba resnično edinstvena.

Dnevne sobe po meri za vsak okus

Glede na vaš življenjski slog se lahko odločite za klasične ali moderne dnevne sobe. Minimalizem, ravne in čiste linije ter žive barve navdušujejo ljubitelje modernega sloga, medtem ko bo masivno, klasično oblikovano pohištvo za dnevne sobe v tradicionalnih barvah zadovoljilo navdušence klasičnega sloga. Ne glede na slog dnevne sobe brez udobne sedežne garniture ne gre. Na njej si boste lahko po napornem dnevu privoščili kakovosten počitek. Sedežne garniture, trosedi, dvosedi in fotelji so danes na voljo v različnih oblikah, velikostih, materialih in barvnih kombinacijah. Pri opremljanju dnevne sobe ne smemo pozabiti na omare za dnevne sobe, klubsko mizico, ki jo navadno postavimo pred sedežno garnituro, številne police na stenah in regale, ki ponujajo veliko odlagalnega prostora. Pomemben kos opreme je tudi omarica za televizijo in multimedijo.

MODERNE DNEVNE SOBE MAROS PO MERI!

Dnevne sobe - visokokakovostno pohištvo za dnevno sobo po ugodni ceni

Pohišštvo za dnevno soboPodjetje Maros svojim kupcem nudi vrhunsko evropsko pohištvo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. Našo ponudbo vključujejo visoko kakovostno pohištvo, npr. za jedilnice in dnevne sobe, brezplačne strokovne izmere in obisk arhitekta na domu, strokovno svetovanje ob nakupu na osnovi dolgoletnih izkušenj, pravočasna dostava in brezhibna montaža, informacije s področja vzdrževanja in čiščenja notranje opreme, garancija in sprotno odpravljanje napak.

Vabljeni.