Dnevne sobe Maros d. o. o.

Dnevna soba

Dnevne sobe Maros d. o. o. ponujajo neprekosljivo udobje in estetiko ter s svojo izvirnostjo ne nehajo presenečati. Ne glede na to, ali iščete klasično ali moderno dnevno sobo, mizo za dnevno sobo ali sedežno garnituro po meri, ste lahko prepričani, da boste pri nas dobili le udobje in najvišjo kvaliteto. Vljudno vas vabimo, da pregledate našo spletno stran ter prelistate obsežne spletne kataloge s celotno ponudbo pohištva za dnevno sobo, jedilnice, spalnice, otroške sobe, pisarne, vrt in drugo opremo, kjer lahko dobite tudi številne ideje za opremljanje svoje dnevne sobe in drugih prostorov.

Ponudba dnevnih sob

Široka ponudba dnevnih sob podjetja Maros d. o. o. vključuje najprestižnejše svetovno znane proizvajalce. Na voljo so vam moderne dnevne sobe sledečih ponudnikov:

  • vrhunske dnevne sobe Calligaris,
  • moderne dnevne sobe Dall'Agnese,
  • moderno pohištvo za dnevne sobe Tonin Casa,
  • lepe dnevne sobe Novamobili in
  • izvirne dnevne sobe Presotto.

Pohištvo za dnevno sobo in mize za dnevno sobo so na voljo v beli, leseni, sivi ali temnejši različici ter nekaterih modernejših barvah in oblikah, ki bodo popestrile vaš dom in vas zmeraj znova presenetile s svojo inovativnostjo in udobjem.

SEDEŽNE GARNITURE ZA DNEVNE SOBE

Moderna dnevna soba ni popolna brez sedežne garniture

Pohištvo za dnevno soboModerna dnevna soba ni popolna brez udobne in lepe sedežne garniture, ki dopolni podobo in predvsem ponudi udoben prostor za počitek. V podjetju Maros d. o. o. vam v okviru dnevnih sob ponujamo tudi sedežne garniture, ki jih lahko kupite v kompletu skupaj s pohištvom za moderno dnevno sobo ali ločeno. Ponujamo klasične, moderne, kotne garniture, naslanjače, fotelje ter sedežne z ležišči. Vabimo vas, da preverite obsežno ponudbo dnevnih sob z mizicami in kavči, v primeru vprašanj pa vam je naše prijazno in usposobljeno osebje zmeraj na voljo za svetovanje in pomoč.

NUDIMO TUDI GARDEROBNE OMARE!

Vsaka dnevna soba pa mora imeti tudi svojo klubsko mizico! Ponudbo klubskih mizic si oglejte na povezavi: http://www.maros.si/sl/shop/dodatki-za-dom/klubske-mizice/