Počivalniki imajo nastavljive funkcije na ročni ali električni pogon


Naše sedežne garniture s počivalniki so narejene iz kvalitetnih materialov in s sodobnimi postopki. Sedežne garniture s počivalniki nudijo odlično udobje in sprostitev, imajo veliko različnih funkcij. Lahko imajo nastavljiv naslon za glavo, nastavljiv naslon za noge ter nastavljiv hrbtni in sedežni del. Sedežne garniture s počivalniki, ki se lahko upravljajo ročno ali z električnim pogonom so med našimi strankami čedalje bolj priljubljene. Po napornem dnevu se je prijetno vsesti na počivalnik, ki vas sprosti in pomiri. Za dodatno sprostitev in udobje poskrbi tudi avdio sistem, ki je pri nekaterih modelih sedežnih garnitur vgrajen v stranice. Če ima sedežna garnitura s počivalnikom električni pogon, so tipke za upravljanje diskretno skrite v naslon za roke. Delovanje električnega pogona je zelo tiho in ni moteče. Sedežne garniture s počivalniki so dobavljive v blagu ali usnju, v vseh možnih postavitvah tako da boste zagotovo našli pravo za vaš dnevni prostor.

Sedežne garniture s počivalniki
Počivalni fotelj ima lahko v vzgavju vgrajene stereo zvočnike


Počivalni fotelj
je samostojni element, ki dopolnjuje sedežno garnituro in ostalo pohištvo v dnevni sobi. Fotelj ima lahko naslon za noge že vgrajen in se ga na pravo višino nastavi po želji. V primeru da fotelj nima naslona za noge, ima ponavadi pripadajoč tabure. Nekateri modeli foteljev imajo vrtljivo podnožje. Nudimo pa vam tudi model počivalnika, ki ima v vzglavju vgrajene zvočnike ter napravo za predvajanje glasbe.


Udoben počivalnik nudi sproščujoč počitek, ki regenerira telo in duha


Udoben počivalnik je pravi balzam za dušo in telo. Pomaga sprostiti telo in umiriti misli, zato je v današnjih stresnih časih že skoraj nuja za vsak dom. Sedežne garniture s počivalniki so čedalje bolj iskane, saj nudijo prijeten in sproščujoč počitek. Zofe in počivalniki so del sedežnih garnitur, ki tvorijo estetsko in funkcionalno celoto. Zofe imajo lahko tudi posteljno funkcijo z različnimi dimenzijami ležišč ter predal za shranjevanje.

Izdelva pohištva po meri:https://www.vsi.si/maros/izdelava-pohistva-po-meri

KOTNE SEDEŽNE GARNITURE

KLASIČNE SEDEŽNE GARNITURE

Počivalnik