Sedežne garniture po meri Maros

Sedežna garnitura

Sedežna garnitura po meri je prav takšna, kot si jo želite ali potrebujete. V podjetju Maros ponujamo:

Če vam nobena izmed prvih ponujenih opcij ne odgovarja, izberete slednjo možnost, torej sedežno garnituro po meri.

Prednosti sedežne garniture po meri

Moderne sedežne garniture predstavljajo dražji nakup, ki ga ne ponovimo vsako leto ali ko nas začne motiti kakšna malenkost, zato je bistveno, da dobro premislimo nakup in svoje potrebe. Če se ponujena moderna sedežna garnitura ne sklada popolnoma z našim okusom, željami ali potrebami, je prav tako pametno vložiti še nekaj malega več in naročiti sedežno garnituro po meri. Manjši dodatek pri plačilu se bo hitro povrnil, saj bo končen rezultat točno takšen, kot si ga želite, tako da veliko naslednjih let ne boste premišljevali o nakupu novega kavča.

Prednosti sedežnih garnitur po meri je veliko:

  • sedežne garniture po meri so dimenzij, ki ustrezajo vašemu prostoru;
  • nudijo prosto izbiro barv in materialov;
  • moderna sedežna garnitura ima čiste linije in deluje minimalistično, a to ne pomeni, da si ne morete omiliti dodatnih blazin ali elementov, če naročite sedežno garnituro po meri,
  • pri sedežni garnituri po meri pa lahko izberete tudi boljše materiale, vzmetenje ipd., če svoj kavč pogosto uporabljate tudi za spanje.

Moderne sedežne garniture so drugačne

Klasične kotne sedežne garniture so bile ogromen kos pohištva, bogato oblazinjen, z vpadljivim vzorcem in izrazitim naslonjalom za roke. Čeprav to še zmeraj ustreza nekaterim okusom in je v primeru sedežne garniture po meri mogoče naročiti prav vse, moderna sedežna garnitura funkcionira s preprostostjo in udobjem. V podjetju Maros je na voljo več modernih sedežnih garnitur za večje in manjše dnevne sobe, na voljo so dvosedi in trosedi ter kotne garniture in moderne sedežne garniture z ležišči. Preverite široko ponudbo in izberite nekaj iz našega kataloga ali pa nas kontaktirajte in se dogovorite za sedežno garnituro po meri, ki bo kot iz vaših sanj.

Moderna sedežna garnitura