Usnjene sedežne garniture - nakup velike sedežne garniture


Usnjene sedežne garniture še danes uvrščamo med garniture, ki izražajo eleganco in prestiž, poleg tega pa usnje velja za enega izmed najtrpežnejših materialov, ki ga je enostavno vzdrževati. Usnjene sedežne garniture so med uporabniki izjemno cenjene, odločitev za njih pa je vse pogostejša. Odločite se lahko tudi za nakup velike sedežne garniture iz usnja, seveda, če vam prostor to dopušča. V manjše dnevne prostore namreč ni priporočljivo postaviti večje sedežne garniture, saj boste s tem zavzeli preveč prostora. Prav tako se lahko odločite za sedežne garniture s posteljo oziroma z ležiščem, na katerih bodo lahko prespali tudi vaši gosti.

BOGATA IZBIRA KOTNIH SEDEŽNIH GARNITUR

Velike sedežne garniture v dnevnem prostoru


Velike sedežne garniture
so primernejše za večje dnevne prostore, saj bomo z njihovo postavitvijo v majhno dnevno sobo zavzeli ogromno prostora. Ker so na tržišču na voljo različne dimenzije sedežnih garnitur, bo odločitev zares težka, zato pred nakupom premerite dnevni prostor, o izbiri sedežne garniture pa se posvetujte tudi z izkušenim prodajalcem. Morda vam bo svetoval izdelavo sedežne garniture po meri, ki jo bodo prilagodili vašemu prostoru in željam. Garniture različnih velikosti najdete tudi v podjetju Maros, v katerem vam nudimo različne dimenzije garnitur, tudi velike sedežne garniture.

Sedežna garnitura po meri

Usnjene sedežne garniture in čiščenje


Usnjene sedežne garniture moramo, če jih želimo ohraniti lepe, ustrezno vzdrževati. Vsak teden z mehko ščetko iz usnjene sedežne garniture posesamo manjše delce, prah pa obrišemo z vlažno krpo. O negi garniture se lahko posvetujete s prijaznimi prodajalci v podjetju Maros, ki vam bodo z veseljem svetovali na podlagi večletnih izkušenj. Pri nas boste našli tudi kotne sedežne garniture in še mnogo več. Vabimo vas k obisku in ogledu ponudbe!

velike sedežne garniture