Moderne sedežne garniture


Polepšajte svoj prostor z moderno usnjeno sedežno garnituro, ali pa jo raje oblecite v blago. V podjetju Maros vam omogočamo izdelavo sedežnih garnitur po meri in zato kar najbolj optimalno rešitev. Izmerite dimenzije prostora, nato pa bomo skupaj poiskali najprimernejši model in material. Zagotovo se bo našla rešitev tudi za vas. Izbirate lahko med raznolikimi modeli modernih sedežnih garnitur, prav tako pa je možen tudi bolj tradicionalen izgled. Obiščite nas v poslovno-razstavnem centru Maros v Ljubljani in si oglejte pester nabor modernih sedežnih garnitur oblečenih v blago ali mikrovlakna, garniture bolj tradicionalnega izgleda, dvosede, mehanizme ležišč in naše počivalnike. Privoščite si počitek v življenju.

Moderne sedezne garniture

Usnjene sedežne garniture


Moderne sedežne garniture
so nekoliko prestižnejšega izgleda, njihova prednost pa je predvsem naravni material in preprosto vzdrževanje. Kvalitetno usnje pa lahko ima ob pravilnem vzdrževanju dolgo življenjsko dobo. Lahko se odločite za dvosed, trosed, kotno usnjeno sedežno garnituro, fotelj, ... Skoraj vse izdelke vam lahko po želji oblečemo tudi v blago ali mikrotkanino. Prav tako se lahko odločite za vgradnjo ležišča. Trosed se tako lahko hitro spremeni v funkcionalno zakonsko ležišče. Sistemi ležišč so pri današnjih modernih sedežnih garniturah izredno preprosti in hitri za uporabo, izdelava pa je zelo kvalitetna, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

VEČ O NAŠI PONUDBI SEDEŽNIH GARNITUR TUKAJ!


Trosed ali kotna garnitura?


Ko se odločate med trosedom in kotno obliko usnjene sedežne garniture, upoštevajte dimenzije prostora, vaše potrebe in želje, zapolnjenost z obstoječim pohištvom, potrebo po kvalitetnem sedenju in ležišču, ... Kotna oblika je zelo funkcionalna in praktična, vendar se je včasih kljub zadostnemu prostoru bolje odločiti za trosed v kombinaciji s počivalnikom, ki zagotavlja ergonomsko in anatomsko optimalno obliko za vašo hrbtenico in posledično zdravje. Po vaših željah vam izdelamo moderno sedežno garnituro oblečeno v blago ali mikrovlakna, fotelj ali počivalnik. Prav tako vam ponujamo dodatke za garniture (klubske mizice, stojala za revije, dekorativne blazine, ...).

sedezne garniture

NUDIMO TUDI DNEVNE SOBE!